Vill man kunna göra egen läsk hemma är det smart att ha Fruktsoda läskkoncentrat.

Du vet säkert redan hur viktigt det är med bra läskkoncentrat för att få goda smaker. Den klassiska smaken Fruktsoda är populär och passar vid alla tillfällen. Använder man kolsyremaskin så vill du absolut ha denna smak då den är en av de populäraste.

sodastream

Som nämnt redan så är Fruktsoda drycken för de flesta tillfällena.

Du kan därför jämt ha Fruktsoda hemma. Du kan bara njuta av den som alternativ till Sprite eller 7up. Dessutom passar Fruktsoda fint när du vill göra bål med eller utan alkohol.

Om du slipper köpa färdiga flaskor blir det enklare att göra en massa bål och det är ju perfekt då det ska bli fest. Fest eller mys spelar ingen roll och man kan även känna sig trygg om man får oväntat besök då man har något gott att bjuda på.

Det kan blir både nyttigare och roligare att göra egen läsk.

I många hem hittar man nu en kolsyremaskin som Aqvia ståendes på diskbänken för att det är kul med egen läsk. Det betyder att det är enkelt att jobba med smakessenser för att få den perfekta läsken.

Något att vara medveten om är att smaker till Sodastream inte alltid är bra. Se bara till först att koncentraten till Citron lime eller Fruktsoda är av bästa kvalitet. Du kanske föredrar osötat men ändå sött och gott som du kan få då. Det kan ju kännas mer ok att tillåta sig en läsk ibland.

Drycker som uppskattas av alla åldrar.

Idag kan familjen enkelt hitta nya favoriter från marknadens utbud. Bland alla klassiker som Grape Tonic, Zero Cola, julmust m.fl. så är Fruktsoda en klar vinnare.

Olika medlemmar i familjen kan a olika tycke och smak så en variation hemma kan vara smart. Vill man då okynnesdricka eller få gäster så har man lite alternativ.

Testa dig fram med smakessenser som Citron lime

Ta språnget att experimentera med din kolsyremaskin! läskkoncentrat Smaker som är lite mer neutrala är en bra idé att ha hemma tillsammans med Fruktsoda. Citron lime är ett exempel på en smak som du ofta kan ta till då du vill att bordsvattnet ska bli till läsk som smakar friskt och gott.

När du köper läskkoncentrat kan det vara läge att våga satsa på lite nya sorter.

Även om Aromhusets är dyrare så ger det mer dricka vilket blir värt det i slutändan. Populärast är deras sockerfria Zero Cola som precis som deras andra zero-drycker smakar exakt som de ska. Med hjälp av sajten makeslush.com kan du även göra egen sockerfri slush.com.

Vill man ha groggvirke eller bara variation så är det inte en dum idé att se till att ha mer än Fruktsoda hemma. Med fler smaker hemma kommer familjen att kunna uppskatta det också!