Vad kan man göra åt illaluktande svett

Att sportkläder kan lukta är ju inte så konstigt. Svett och smuts kan spä på lukten. Nu kan du bli av med illaluktande svett

deo

När du vill använda en luktborttagare så ska du tänka på att den bör vara lätt att använda. Du vill ju att det håller länge. Vissa produkter är för starkt för materialet det används på.

Illaluktande svett är ett minne blott

Det behöver inte vara svårt att ta bort illaluktande svett. doftborttagare
Vissa grejor kan tvätta i maskinen. Ta en titt på om du tvättar på rätt sätt. Om du har fel klädvård kan du förstöra kläderna.

Om plagget inte kan tvättas då kan du använda luktborttagare textil. Du har till exempel Luktstopparen (bäst i test), Svettluktsdödaren eller Yocoair som du enkelt kan spraya med.

En bra produkt ska inte förstöra dina kläder. Den ska också gå att använda till många andra områden. Sprayen är enkel att ta med.

Hur ofta behandla?

Hur ofta du behöver behandla din utrustning beror ju på flera saker. Om du rengör mer sällan kan illaluktande svett vara svårare att bli av med. Men har du en bra luktborttagare textil så bör du ändå komma åt problemet.

Ibland så kan det ju vara så enkelt att du vill få bort röklukt från kvällen innan och då räcker det med en punktbehandling. Men gör det till en återkommande rutin att spraya. Om du behandlar utrustningen ofta så håller den en högre kvalitet längre.

Tänk dig för på gymmet

Du skulle inte gå till jobbet om du inte var i luktfri form. På gymmet är det ju en annan femma. Otrevligt värre.

Lukten är normal men för mycket lukt kan ändå bli pinsam. Det är väl få som gillar illaluktande svett? Det gäller oberoende av redskap.

Rena kläderna då och då. Dina kompisar kommer att tacka dig. Det är mycket trevligare att ha kläder och skor som inte stinker!

Var kan jag köpa produkten?

Hos allt-fraktfritt.se. Det finns även produkter för avloppsbrunnar.