Smaksatt vatten, en del näringsmässiga fakta

Den ökade efterfrågan på smaksatt kolsyrat vatten innehar varit ganska briljant, den ökade efterfrågan beror självfallet delvis därför satsningen på en “friskare livsstil” samt den misstro som flera innehar för kranvatten.


Klicka på bilden så kommer Du till allt-fraktfritt.com

Smaksatt vatten – de näringsmässiga fakta med efterfrågan på den sundare livsstil som går hand i hand med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna av födoämnen och drycker granskas som aldrig förr.

Men som du kan föreställa dig, utan att tvinga i dej något utav olika smaksatta vatten som vi dricker, är det ganska mycket att anmäla om.

Men tillverkarna vrider och vänder på märkningsreglerna som tillverkar att du missar flera av detaljerna i vad som finns i drycken på etiketten och lite är det vad människor förväntar sig att se, ehuru de inte fullsatt ut begriper vad det hela innebära.

Ett av de mest anmärkningsvärda exemplen är väl Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola består av lika mycket socker som ett motsvarande glas med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som finns i fruktjuice väljer de att inte nämna något om.

Om du nu anser att 10 bitar socker låter mycket – vilket det är – så kolla vad en Milkshake på MacDonalds består av, motsvarande 16 bitar socker utav kolhydrater!

Fler och fler inser vådan av att stoppa i sej en mängd mer socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället innehåller sötningsmedel av tveksamma hälsoskäl.

Kryddad kolsyrat vatten, vinner mer samt mer mark som ersättare av de vanliga läskedryckerna.

Här i Sverige bör vi taxera oss i synnerhet lyckliga vari vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som är att handla i livsmedelshallarna.

Smaksatt vatten – ett hälsosammare alternativ samt med kravet på en sundare livsstil promenerar det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker.

Konsumenter kollar alltmer sin föda och dryckesval baserade på näringsinnehåll samt den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en del av en nyttig livsstil.

Att hålla anatomin antagligen hydrerad förbättrar energinivåer, hjälper till att dumpa toxiner från ditt system, samt hjälper till att hålla huden så den tittar på mer ungdomlig ut.

Vatten, i antonym till traditionella kolsyrade drycker, juice, kaffe etc är kalori fri samt har inga negativa egenskaper, men låt oss vara helt ärliga, det kan vara en del trist.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar alla fördelarna med rent vatten men med mer fördel för att det smakar bra, och med så många spännande och spännande smaker som är tillgängliga idag finns det alltid någon smak som kan tilfresställa även den mest blaserade av provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut val för den hälsomedvetna konsumenten.