Så snabbt går det att få bort svettlukt från kläder

Alla kläder tål inte maskintvätt. Men ibland hjälper inte ens en omgång genom tvättmaskinen för att få kläderna att sluta lukta svett. När du inser att det inte går att få bort svettlukt från kläder genom att vädra eller tvätta så krävs det andra metoder.

Du kan använda dig av en luktborttagare som kommer att få bort stanken som du inte kan leva med. Då behöver du inte köpa nya kläder varje gång. Du kan även ge dina skor samma behandling.

Svettluktsdödaren används för sportkläder. Men den hudvänliga Luktstopparen fungerar också till sportkläder, fungerar även som deodorant och tar bort lukt i 10-12 timmar. Du hittar båda produkterna hos allt-fraktfritt.se.

få

Använd spray för att få bort svettlukt från kläder

Du kan använda dig av olika metoder för att få bort dålig lukt. Yocoair är ett exempel. Med sprayen så kommer du åt även inuti skor och du behöver inte oroa dig för att skada material som inte klarar av vanlig tvättmaskin.

En spray kan du ta med dig när du reser och det är verkligen smart. Sprayen kan även tas med på resan och agera som räddaren i nöden.

Hur vet man om det luktar svett?

Det kanske är en löjlig fråga. Lukter kan vara många till antalet. Om du inte är uppmärksam kan kläder ruttna om de glöms svettiga.

Alla sprayer är inte bra. Det ska du komma ihåg. Du vill ju inte skada kläderna. Undersök alltid om det verkligen är svett det handlar om.

Ändra tvättrutin

Det finns ju kläder som luktar oavsett hur man gör. Ett exempel kan vara syntetiska kläder. De luktar direkt. Det kan bero på att du tvättar fel.

Se efter om du ska använda sköljmedel eller inte. deo mot kraftiga svettningar
Ju mer du lär dig om att hantera dina kläder på rätt sätt då du tvättar, desto bättre. Så få bort svettlukt från kläder.

Vissa gånger hinner man inte tvätta och då kan en spray fungera bättre. En spray kan du använda snabbt och lätt och du behöver inte vänta på att kläderna torkar innan du kan använda dem. Prova att ha med den i bilen.