Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

ta

Via allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Håller svetten borta i 10 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Vissa skor är det bättre att kasta. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Ingenting varar ju för evigt. Även skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla är inte hälsosamma. Luktstopparen är att lita på. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Applicera sprayen direkt i skorna. Du sprayar ett enkelt lager. Du behöver inget mer. Låt stå och verka en liten stund. Sedan är lukten som bortblåst.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Byt strumpor ofta. Använd nya strumpor varje dag. doftborttagare Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Men glöm inte bort dina fötter. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.