Så använder du sko lukt spray

Har dina skor varit med ett tag? Nu kan du få bort fotsvett med den unika sko lukt spray. Dålig lukt är vanligt. De allra flesta drabbas med jämna mellanrum av skosvettlukt!

Så enkelt snabbt och enkelt får du bort svettlukten

få

Alla vill inte tvätta sina skor då kan man använda sig av denna metod istället. Fotsvett kan man mildra men det går inte att ta bort den helt. Med sko lukt spray behövs inte tvättmaskinen.

Dyrare skor kan du oftast inte tvätta, då är det tur att Luktstopparen Spray finns istället. Det fixar biffen. Men den kan ju inte ta bort lukt som beror på att strumporna inte är rena.

Nu kan du köpa sprayer online hos allt-fraktfritt.se. Där kan du även köpa produkter som motverkar dålig lukt från golvbrunnar.

Bättre hygien ger bättre lukt

Ibland så kan det vara så att sämre hygien leder till att skor luktar illa då de inte hade behövt göra det. Du bör byta strumpor varje dag. Sko lukt sprayEN kan tyvärr inte ta bort den dåliga lukten från dina strumpor, se därför till att använda rena strumpor.

Den som vill ha störst effekt från sin luktborttagning ska se till att sköta sin övriga hygien. Välj rätt material i dina strumpor. När det handlar om svett så är bomullsstrumpor det bästa. Bomullsstrumpor är bättre för foten generellt.

Fa bort fotsvett från tygskor

Tygskor brukar gå bra att tvätta i maskin, då försvinner också lukten. Det kan fungera om din tvättmaskin är mild och skonsam. Var uppmärksam på att skon kan förlora sin färg.

Om du vill ta det säkra före de osäkra så kan du använda sko lukt spray. Det är den mildaste formen av luktborttagning.

Använd bara produkter som är säkra för miljön. Luktstopparen innehåller mineralsalt och vatten. Man kan spraya under armarna utan att det irriterar. Eliminerar svettlukt i upp till 12 timmar.

Tvätta skorna ofta

Behandla med jämna mellanrum så håller du lukten borta. Din fotsvett avgör hur ofta du ska behandla. Kontrollera om allt är som det ska. Luktar det fotsvett så spraya.

Spraya innan lukten tar överhanden. deo mot kraftiga svettningar Om det luktar starkt så kan det bli pinsamt att umgås med andra. Sprayen är särskilt bra mot svett i sportskor. Bara för att du är på gymmet betyder inte det att du inte kan lukta gott.