Rök elcigg istället för tobakcigaretter

Flera funderar över om man kan byta elcigg mot vanliga cigaretter. Det finns dem som anser att electrocigarette är lika dåligt som vanliga cigaretter. Men det är viktigt att förstå att e cigaretter inte kan ses som farliga vid sidan om det vanliga tobakscigaretterna.

En e-cigarett kommer dessutom med flera olika smaker i så kallade e-liquid, de är ett bra alternativ när du vill sluta röka. Detta kan leda till att du lever ett hälsosammare liv.

el

Hur länge räcker en elcigg efter första bruket?

För att svara på den frågan måste vi titta på batteriet som din elcigg har. Det är inte ovanligt att man kan få ut omkring 1000 bloss med ett batteri men liksom med alla andra elektroniska produkter så måste man använda på rätt sätt och ta hand om batteriet.

En el cigarett kan se lite olika ut och kvalitet är också något som speglas i priser. billig e juice
När du ska köpa en ny e-cigg är batteriet av största betydelse, tänk på det när du shoppar online. Lägg till några kronor och få en kvalitetsprodukt som räcker längre.

Det finns förstås också elcigg som är till för att fungera en kortare period. Prova gärna en el-cigg om du inte gjort det förut, om inte annat för att stilla din nyfikenhet.

Alla kan röka electrocigarette

Något som är häftigt är att elcigaretterna faktiskt gör det möjligt att vara rökare utan att vara rökare. Med en electrocigarette som är utan nikotin så kommer man inte att bli beroende. Man kan alltså feströka helt utan risk för att hamna i ett rökträsk där man betalar mer och mer för drogen som alla blir så sura på.

En el-cigarett stör ingen annan. Olika ejuice ger lite olika smak och dofter som bara är behagliga. En e-cigarett kan sägas vara en modern vattenpipa, båda kan fyllas med väldoft. E-ciggen är utan de farliga tobaksingredienserna.

Du vet väl att du kan köpa e-juice online?

Vi rekommenderar att du köper dessa produkter i Sverige. Många butiker har ett stort sortiment med många smaker. Rökningen har blivit uppdaterad. Ta dig tiden att välja den perfekt e-cigaretten just för dig.

När du har beställt så ska du också se till att du verkligen förstår hur produkten ska användas på rätt sätt. Då tillåts saken ett längre liv.