Passiv rökning är seriöst!

Idag vet vi att passiv rökning är farligt. Att andas in rök från andra kallas passiv rökning och är dödligt. Många tycker att det hela är mycket otäckt.

el

Trots att man blivit drabbad av passiv rökning märker man inte av symtomen direkt. Man kan drabbas utan vidare, varje dag. En annan sak som folk ofta inte alls är medvetna om är att man kan skadas av rökning i tredje hand!

Om röken fastnar i kläder kan andra sedan få i sig gifterna. Små barn kan utsättas på detta vis. Genom att bli medveten kan man ifrågasätta lagarna mera.

Många undrar om e cigg är farligt för andra

Många upptäcker att e-cigaretter är bättre för att hindra passiv rökning. e cigg ÄR inte farligt i jämförelse med vanliga cigaretter. El-ciggen leder inte till någon passiv rökning. Det finns god anledning till att betänka hur man kan komma runt passiv rökning inomhus och utomhus med den här typen av cigaretter.

Tänk på hur du påverkar andra

De som vill fortsätta röka kan ibland komma med dåliga argument. Rökare menar ibland att andra är för känsliga. Man kan bara skaka på huvudet och hoppas att någon kommer att introducera elciggen för dessa personer så att de kan fortsätta med en bättre hobby.

Alla måste tänka mer på sin omgivning. Parfym och stark lukt kan så klart också irritera. var kan man köpa e cigaretter med nikotin
Men med lite sunt förnuft så klarar man sig. Det gäller också dem som äger butiker.

Det hjälper mot passiv rökning att bara spärra av vissa delar. Då kommer ju alla att få dra i sig giftet oavsett om de vill det eller inte. Butiker borde också tänka på andra starka dofter och kanske avgränsa för parfymallergiker.