Ordna vardag till fest samt få mera inspiration i livet tillsammans med eterisk Olja

Förmodligen är det så att då det doftar gott så trivs vi utmärkt. Men det är klart att det inte alltid doftar så himmelskt hemma.

eteriska

Man kan givetvis gå runt i hemmet och spraya någon väldoftande parfym men en annan metod är att använda etersika oljor från Crearome och tillverka egna doftljus som får sprida väldoft i alla rum.

Med eterisk så menar man något som är luftigt och flyktigt och det är karaktärsdrag som eteriska oljor har. Bara ett par droppar av exempelvis lavendel kan förändra ett rums känsla helt. Dofterna är naturliga och skiljer sig en hel del från det som man kan uppleva av vanliga parfymer.

Ifall ni letar trygg och väldoftande eterisk Olja från Crearome alternativt allt-fraktfritt för hudvård

Om du vill skapa egen säker hudvård ska du kolla eterisk Olja från Crearome som har bra och säkra hudvårdsprodukter. Det här är företag som är väletablerade i Sverige och som är kända för ett erbjuda mycket god kvalitet.

Du kan prova direkt med en bra mandelolja som du blandar i en doft du tycker om. Det här kan man sedan använda för avkopplande massage i hemmet. Massagen ger ett välmående och doften förhöjer det. Glöm inte att dofter påverkar sinnet mycket starkt så det är viktigt att välja eterisk Olja med den rätta doften för just detta ögonblick.

Som alltid med dofter samt parfymer gäller det att inte överdriva

Fler rapporter från folk som tycker det finns för mycket starka dofter idag. Då finns det absolut fördelar av att använda eteriska oljor som inte alls har samma intensiva effekt som parfym. Speciellt om det finns personer i närheten som är känsliga bör man inte överdriva användandet.

Om man inte använt eterisk Olja till doftljus förr bör man vara lite försiktig med doserndet. Det kan bli så att man vänjer sig vid den doft man har hemma och använder för mycket olja så det blir för starkt. Sedan är det bara en fråga om rätt mängd olja. Har det råkat bli för starkt kan du bara vädra in frisk luft en stund.

Det är ju viktigt att dofterna inte är för starka för vitsen är ju att man ska må bra av dem. När man har flera dofter hemma kan man variera efter humör och om det är sol eller regnar. Bra tips här. Som exempel är lavendel avstressande och rogivande medan citron och mint verkar uppfriskande.

Du lär dig hela tiden att uppskatta nya dofter och hur de kan påverka dig och din omgivning. Dessutom så kan man ju experimentera och testa nya dofter då man lär sig hur de kan få en att känna sig. Det är så pass billigt med dofter av helt olika slag så kanske det är lite dumt att inte prova flera?