Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

Julmustkoncentrat

Koncentrat passar bäst till hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar som den ska

Med Aromhusets läskkoncentrat får du en julmust som levererar. Du behöver bara köpa rätt flaska. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak ger ännu fler liter.

Så kan du använda dina smakessenser

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Julmust med lite mer vanilj kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. De innehåller 80 % mindre socker. kolsyremaskin Julmustkoncentrat Det uppskattas av din familj och vänner.

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Blir du också besviken när julmust inte finns att få tag på under sommaren? Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj de smaker du tycker om

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Ha lite variation. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Din läsk smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.