Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Du är dessutom med och skyddar miljön.

sodastream

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Köp rätt flaska och du är igång. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak ger ännu fler liter.

Så kan du använda dina smakessenser

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola-smak så kan du använda det också.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. köpa hemläsk Julmust De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Du håller intresset vid liv. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj de smaker du tycker om

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Prova olika smaker. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Du får billig läst som smakar bättre. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.