Nu är Dolce Gusto kaffekapslar äntligen här

Kaffe är ju gott alla timmar på dygnet. Med Dolce Gusto kaffekapslar kan du alltid göra en härlig cappuccino hemma. Kapslar kan användas på många olika vis.

kapslar

Du behöver bara hälla vatten i vattentanken och sätta i kaffekapseln i maskinen. Drycken blir klar snabbt med en Cappuccino maskin. Det hela är hur enkelt som helst och också kul.

Läs allt om Dolce Gusto kaffekapslar

Läs innantill. På nätet finns ett större lager. Rätt kapsel på rätt plats helt enkelt.

Om allt är på plats så kan du köra igång. Vattnet strömmar genom kapseln. Kolla inställningarna för kalla drycker.

Släng soporna när du är klar. En kapsel till en kopp är vad som gäller. Så är det.

Läs allt om vad en Cappuccino maskin är!

Dolce Gusto kan användas som Cappuccino maskin men är inte en regelrätt maskin för cappuccino. Apparaten använder ju inte så många tillbehör. Mjölken följer med.

En Cappuccino maskin kan göra bara cappuccino ändå. Det här blir mycket godare än cappuccino som du kan göra med pulver och hett vatten tack vare trycket i maskinen.

Vill du köpa en Dolce Gusto maskin? dolce gusto

Oavsett om du vill göra Dolce Gusto espresso eller cappuccino kan du köpa kaffekapslar till maskinen i butiker som säljer kapslar kaffe. Beställ rätt typ av Dolce Gusto kaffekapslar.

Slarva inte utan kolla noga. Många kan ha svårt att välja.

Spräck inte hushållsbudgeten i jakten på en maskin. Köp efter kvalitet och inte efter lägstapris när du går och letar i afffären. Bra kaffe finns lite varstans.