Med Yocoair spray blir vardagen lättare

Dålig lukt kan vara besvärande. Svettlukt har en distinkt karaktär men den går att bli av med. Med Yocoair spray så går det att motverka lukten. Detta är verkligen en luktborttagare av rang, den döljer snabbt dåliga lukter och är enkel att använda.

ta

Sprayen innehåller dessutom naturliga ingredienser vilket gör att den är skonsam att använda. Det är mineralsalt och vatten som är hemligheten. Den är så enkel att även barn kan använda den. Då barn ofta enkelt smutsar ner sig kommer luktborttagaren väl till pass hos den genomsnittliga familjen. Även skor, kläder och husdjur kan lukta ibland, luktborttagaren har därför många olika tillämpningsområden.

Produkten är så effektiv att den även kan användas so deo. Håller dig luktfri i 10-12 timmar. Trots sina milda ingredienser har sprayen full effekt mot dålig lukt.

Så fungerar och -använder du Yocoair spray

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att använda Yocoair spray. När det börjar lukt illa tar du enkelt fram luktborttagaren och du har löst problemet. Det här är en luktborttagare som du kan spraya med i luften. Det gör att den fungerar perfekt på toaletten.

Fungerar även utmärkt att använda i skorna. Det kan vara ett bra knep mot fotsvett. Vissa skor kan man ju inte tvätta. Men sprayen löser problemet lekande lätt. Det är något som alla blir glada av!

För de extra svåråtkomliga områdena finns även Svettluktsdödaren Spray att köpa från allt-fraktfritt.seeller i vissa sportbutiker.

Ta bort dålig lukt på en gång och andas ut

Du behöver inte uthärda stanken. borttagare lukt i skor Alla känner inte till hur lätt det är. Men faktum är att du inte behöver köpa nya träningskläder varje säsong. Använd bara Yocoair spray eller någon av de andra komplementprodukterna så är problemet borta.

Kanske tar du bort dålig lukt på andra sätt? Du lägger väl ändå inte en bit kol i skon? Om du använder kol kan det skada dina skor och leda till att du måste slänga dem. Det är svårt att komma runt problemet om du använder kol.

Med en spray så kommer du inte att färga de material som du behandlar. Sprayen fungerar även bra på resande fot. Då du ska åka bort på sommaren eller vintern så vet du ju inte vad som väntar. Många hotellrum luktar dåligt på somrarna de kan du lösa med Yocoair spray.

Luktborttagare går också att använda i bilen

Om du sätter dig i bilen är det inte kul om det luktar gammal banan. Skräp kan börja lukta om det inte kastas. Ha för vana att alltid städa bilen.

Om du inte får bukt med lukterna kan du alltid använda sprayen. Din bil kommer att kännas som ny efteråt. Nu vet du varför du ska använda Yocoair spray när du städar bilen.