Med glycerol gör du enkelt egna såpbubblor

Du kan få till bubblorna snabbt och lätt. Se till att ha glycerol, diskmedel, vatten och lite socker hemma för att göra bubblor. När man blandar detta så har man det som krävs för gigantiska bubblor.

Det är ju kul med såpbubblor.

När man letar efter bra aktiviteter så glömmer man ofta det där med såpbubblorna, men faktum är att det här är en av de bästa lekar man kan hitta på då man ska samlas ett gäng stora och små. Följ recepten online eller gör ett eget med glycerin, vatten och diskmedel.

Man kan också ha lite socker om man vill. Med den här typen av lösning så kan man få riktigt stora bubblor och det blir ju bra mycket billigare att blanda själv då man inte kan jämföra glycerin pris med vad det kostar att köpa färdigt såpbubbelmedel.

Finns glycerin på webben?

Om man har bråttom så kan man ju köpa direkt i handeln. I flytande tvål finns glycerin men det fungerar inte att göra bubblor av.

Om du handlar på internet spar du pengar. allt-fraktfritt.se för då får man även ett vettigt glycerol pris som gör att aktiviteten inte blir dyr. köpa glycerin olja Bunkra upp med rätt varor så att du inte blir utan.

Är glycerin farligt att använda sig av för lekar?

vad

Är det farligt att använda sig av flytande tvål för lekar i badkaret? Ja, om man sväljer tvålen, men vem gör det? Med glycerin är det samma. Man ska inte äta det direkt. Dock är glycerin ett livsmedel och ämnet som ger fyllighet i vin.

Man kan lugnt göra bubblor av det. Det är bara att leka på.

Hur får man de stora bubblorna?

Börja med att köpa rätt redskap. Man kan till exempel göra en ram av pinnar och snören. Du hittar många tips och trix online.

Du kan göra olika verktyg som du har att byta med. Det funkar klar bäst utomhus.