Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Många drabbades av panik när smittan kom till Europa. Du behöver inte köpa handsprit på apoteket. Fortfarande är det många som tror att desinfektionssprit är det bästa som man kan köpa. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Många undrar om det finns substitut för handsprit på apoteket

Köp gärna andra varumärken än handsprit apoteket. Det är väl känt att desinfektionssprit inte fungerar mot vanliga virus.

antibakteriell

Då kan det vara mycket bättre att använda en antibakteriell tvål istället. Många upplever handsprit som obehaglig efter en tid.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Kom ihåg att tvätta händerna

För dig som bor ensam eller med en partner är det kanske inte så svårt att hålla smitta utanför dörren. Har du en bra handtvål och en antibakteriell spray kan du lätt se till att händer och ytor är utan farliga virus och bakterier.

Det är inte samma sak om du har barn. Om de går i skolan trots att det råder pandemi i Europa finns risken för att de kommer hem med virus. Tänk efter före. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Just nu måste du byta kläder oftare. Ha kläder anpassade för att ha på sig inomhus. Kläder som du har använt inne har inte smittats utifrån. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Sprayen övervinner alla virus. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Ta ut matkassarna på balkongen och sprayen dem innan du tar in dem i köket.

Hushållets alla medlemmar måste hålla samma rutiner. Se till att du inte får slut på handtvål. Många har bara tvål i badrummet. Ett kök måste ha en bra tvål. Nu vet du varför det är viktigare än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.