Lotto.se – den mest eftersökta lottodomänen I sverigese – spelsveriges mest eftertraktade domän

Lotto.se är en mycket eftertraktad domän i Sverige som för här upptas av Lotto Idrott Italia som är Italiens största märke för sportkläder och sportskor. I Italien betyder Lotto ”mycket” samt har ingen relation till den spelform vi älskar så innerligt här i nord.

Lotto är nämligen i Sverige förknippat med spel och ehuru ordet härstammar från italienskan så är det idag enormt integrerat i det svenska. Ända sedan 1500-talet har man använt termen Lotto i hasardspelsammanhang. Lotto.se är nämligen ett domännamn många i spelbranschen skulle vilja placera vantarna på, men är alltså upptaget av det italienska klädmärket.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekämt.

Svenska Spels Lotto introducerades på marknaden 1980. Grundkonceptet är att man ska välja ut 7 akt av alltsammans 35. Lotto konklusion presenteras i enlighet med traditionen varje lördag, men på efteråt år drar man Lottovinnare även på onsdagar. Mer info: På denna sajten

När man spelar på Lotto så kan man passa på att oxå spela på Joker. När man slår vad dessa två i kombination så har man möjlighet att vinna Drömvinsten som är som en slags Lotto Jackpott, men då måste man ha 7 rätt på sin Lottorad och två på Jokern. Högsta Drömvinsten i Svenska Spels historia delades ut i mars 2010 samt var på 214,6 miljoner kronor.

Sannolikheten att vinna Drömvinsten på Lotto är enormt låg, det handlar om att man ska vara en på mer än 6 miljoner. Men skam den som låter låga odds stå i ens väg, för vissa vinner ju minsann! Den Internetvane spelar på Oz Lotto i stället där man inte behöver vinna på en lottorad och en lott samtidigt och där vinsterna är betydligt högre (man vinner i AU dollar, företaget är börsnoterat och helt säkert).

Traditionell Lotto är ett gammalt hasardspel där man handlar brickor som i förväg har numrerade rutor. Dessa rutor fyller man sedan i med sina egna siffror och någon design av slumpmetod används för att avgöra vilket resultat Lotto spel får. Ofta använde man förr kulor som man märkte med akt samt slumpade opp ur en påse.

Den som inte slår vad kan inte vinna, det är mycket lätt. Men alla som slår vad vinner inte, långt ifrån. Spelande skänker en aning extra spänning i vardagen samt det är många som absolut uppskattar denna krydda, men för ett litet antal blir spelandet en belastning. Allt fler fastnar i olyckliga spelberoenden (det är en obotlig sjukdom och skall tas på allvar) med social och ekonomisk misär som effekt. Så vinn på Lotto, alternativt inte, men se till att det är själva spänningen som lockar samt att du kan höras bliva att spela om kassan ekar tom. Ett bra tips är att bestämma för hurdan mycket pengar man ska placera på att satsa Lotto varje månad samt sedan strikt hålla sig till det. Tilläggas bör att Lotto veckolotto är det säkraste att spela med hänsyn till spelmissbruk. Dom farliga spelen sker i realtid, som Bingo (ja, kanske det farligaste) och enarmade banditer, idag kallas dom vanligen slotmaskiner.

Lotto spelas inte bara i Sverige, men termen är förhållandevis svensk. Den förekommer oxå utrikes men på engelska är termen Lottery mer använd.

Man kan rätta lotto raden vid TV4s livesändningar på onsdagar och lördagar, men oxå i efterhand på text-tv alternativt på internet. På lotto.se kan man i vilket fall som helst inte vare sig spela alternativt rätta lottoraden, men är man sugen på nya sportskor så har man kommit rätt.