grape tonic är ett populärt “groggvirke”

Du glömde att inhandla alla ingredienserna till festen och gästerna är redan här. Kanske stressas du till att hälla i ren vodka? Du kan göra goda drinkar med Sodastream.

Om du har en Sodastream kan du göra god grape tonic

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Ju förr du löser det desto bättre. Ha framförhållning.

billig

Använd spännande smakessenser för att göra annorlunda och otippade drinkar. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Om du bara har läskmaskinen och essenser så kan du köra igång.

Ha maskinen på stand-by. När vännerna kommer så kan du fråga vad de vill ha i groggen. Det är kanske så att en del föredrar grape tonic smak medan andra vill ha cola. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Med barn på festen så behövs det andra alternativ

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

Med en läskmaskin kan du göra julmust också. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Aromhusets produkter på allt-fraktfritt. Aromhuset fuskar inte med sina produkter.

Du bör ha extra kolsyra hemma. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. ÖB och Rusta säljer dem.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Prova nya drinkar

Om du är modig så använder du dig av mineralvatten och smakessenser på ett kreativt sätt. Matcha som du vill. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Fråga folk du känner om råd och tips.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Du kan även mixa vin. En del tycker att det är trevligt med lite mousserande effekt så det är inte helt dumt att blanda vinet med lite bubbelvatten.

Ett bål har stor nytta av läskmaskinen. Mixa smaker fritt. Färgen fixar du till direkt. grape tonic Du kan lätt fylla på bålet igen. Starta bara läskmaskinen igen.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Groggen kan flöda fritt. Du kommer att ha allt som behövs för att lyckas.