Gör sockerfri läsk med din läskmaskin

Det finns få alternativ till vitt socker. Det kan vara svårt att sluta helt med socker. Nu finns en lösning.

Du kan till exempel dricka sockerfri läsk och fortsatt ha känslan av att det är sött. Du kan dricka vissa ämnen som smakar sött utan att vara det. Om du har en läskmaskin kan du ordna den läsk som du själv vill ha.

En läskmaskin kan göra litervis av sockerfri läsk

En läskmaskin sänker dina utgifter. Redan efter första användningen upptäcker du hur många smaker du kan skapa. Du inser att du inte bara kan köpa koncentrat till sockerfri Sockerdricka och Cola Zero.

sockerfri

Du kan skapa eget mineralvatten och spara pengar. Det är inte samma sak som läsk. Vatten med smak blir liksom roligare på något vis.

Dina barn kan göra egen läsk. Det är också något som kan vara bra för deras hälsa. Alla blir nöjda och glada.

Välj bland olika smak

Om du vill ha sockerfri läsk finns det ett koncentrat för det också. Att hitta rätt kan vara svårt.

I och med att smakessenserna inte alls är dyra så kan du gott unna dig att ha flera olika smaker redo hemma. Överlägset bästa märket är Aromhuset och det finns on-line på ALLT-FRAKTFRITT.SE

Det är den billigaste typen av läsk. Den är alltid fräsch. Den vanliga läsken blir snabbt avslagen. Men med en läskmaskin blir allt rätt.

Du dricker läsken direkt. sodastreamer zero läsk Du kan göra läsk nonstop. Alla får den smak som de vill ha!

Mildare dryck med mindre koncentrat

Eftersom det är du som producerar drycken kan du själv bestämma hur den ska smaka. Blanda ut essensen med vatten om du vill ha en mildare smak.

Indian Tonic har en stark smak. Smaken är så stark att många blandar den med hälften Sockerdricka när den skall användas till drink-mix.

Men man kan använda halv dosering Indian Tonic läskkoncentrat och blanda läsk. Den läsken kan vara lite bitter. Du kommer att få uppleva smaker som du aldrig känt förr.

Fyll på med mer sockerfritt så att du klarar dig.

Föreställ dig att den SOCKERFRIA LÄSKEN skulle ta slut när du vill ha den, det är inte kul. Se till att vara förberedd, ladda med smaker. Det kommer att ta dig genom dagen. Du blir gladare utan socker.