Går det att använda askorbinsyra för att bleka håret?

Du kanske redan har tipsats om fördelarna med askorbinsyra? Men fungerar det verkligen att bleka på det här sättet? Det går men man får bättre effekt med en kemisk blekning än med en askorbinsyra.

c

Om du har känsligare hår måste du vara försiktig

Om du ofta byter hårfärg så vet du att det sliter på håret. Om man vill så kan man köpa askorbinsyra för att justera lite i de toner som man redan har.

När du använder askorbinsyra så är du skonsammare mot sitt hår. Så även om det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det faktiskt vara en bra sak att göra då man vill undvika onödigt slitage.

När tonen blir grön

Att få grönt hår är inget vidare. Det här kan bero på lite olika saker. Om man till exempel badar i klorvatten så kan detta leda till att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyra pulver. Medlet ger den naturliga hårfärgen åter.

C-vitamin har många fördelar

Du vet väl att du kan använda askorbinsyra till annat också? Om du äter c-vitamin tillskott så mår du bättre.

Hur kan jag använda c-vitamin? C-vitamin stärker immunförsvaret.

Men det finns mer.

Många vill ha vacker hy

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Det enda du behöver göra är att blanda lite askorbinsyra i en bit vatten. Gör detta innan du sminkar dig. Det ger ofta en bra effekt.

Hos allt-fraktfritt.se hittar du det du behöver.Askorbinsyra används även till håret.

Skälen kan vara många till att köpa askorbinsyra. Användningsområdena är många. c vitamin Håret håller rätt ton och förblir starkt och fint, ansiktet får en helt ny lyster och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig frisk genom att äta den, det är c vitamin. Det behövs i varje hem.

Tänk dock på att askorbinsyran ska hålla bra kvalitet. Om den är gul så är det bara att kasta. Det här är verkligen ingen dyr produkt så du behöver inte använda den då den inte längre är lika verksam som då den är färsk.