Finns det preparat som fungerar mot coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Några enkla medel finns det ändå. Det hela börjar med smart handtvätt.

Gör det till en vana att tvätta händerna!

Man har pratat länge om hur man ska lösa coronavirus. Lär dig gärna att använda antibakteriell tvål. Du måste låta tvålen verka.

Applicera både antibakteriell tvål och spray. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Sedan spolar du händerna. Om du har en bra bakteriedödande tvål kommer du inte att behöva handsprit från apoteket mellan handtvättstillfällen.

Det hjälper inte om du använder smutsiga handdukar, använd rena istället. Prova gärna med engångsservetter som du sedan slänger. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Coronavirus på ytor i ditt hem och på jobbet

Alla ytor som du använder måste vara fria från bakterier. Det spelar ingen roll om du är noggrann med handtvätten om du tar i smutsiga handtag efteråt. Om man samlas kring badrummen kan det vara extra aktuellt.

Coronavirus kan överleva på ytor i flera dagars tid. Man måste hålla smittan borta längre. Man har kunnat visa viss effekt med antibakteriell spray för ytdesinfektion. Det är lätt.

desinficera

Du kan också behandla ytor på saker som du plockar med dig från butiken på detta sätt. Det går bra att använda en säker spray som är bakteriedödande på allt från frukt till mjölkpaket. Produkter mot coronavirus är så enkel att använda.

Tänk efter före

C-vitamin har bevisat goda effekter på vårt immunförsvar. Enklast att köpa som askorbinsyra i pulverform, mycket billigare än tabletter.
Det räcker med 1 gram. Alla är överens om att redan vid 0,2 gram gör det nytta. En del kan rekommendera 6 gram per dag om man blir smittad.

Kolloidalt silver säljs som kosttillskott i USA. aseptik Utfallet av preparatet är olika. Annika Dahlkvist skriver mycket i ämnet.
Du kan spraya kolloidalt silver på grönsaker och frukt. Då dör virusen. IONplus säljer som smör.

Det går inte en dag utan att Anders Tegnell syns i TV. Snart kan ingen följa de rekommendationer som utfärdas. Försök att hosta i armhålan.
Det nya viruset lever längre än andra virussorter. Rådet kom av Anders Tegnell för 10 år sedan. Använd gärna näsdukar eller servetter. Gör det som fungerar för dig. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hur väl fungerar handskar och ansiktsmasker mot coronaviruset?

Bland produkter mot coronavirus finner vi förstås handskar och ansiktsmasker. Handskarna är bra att ha och dessa kan du till exempel använda då du går och handlar. Vissa produkter är inte virustäta. Peta inte dig själv i ansiktet med handskarna på. Så kan coronavirus komma in i kroppen.

Maskerna måste vara av rätt kvalitet. De enklare varianterna skyddar inte mot coronavirus. De har ingen verkan alls.

Var noggrann var du sätter händerna. Använd rätt handdesinfektion så är det ingen fara. Slarva inte med handhygienen, rena händer är viktigt.