Ett enda företag har kunnat leverera Handdesinfektion hela pandemitiden men syns inte i sökmotorerna

De flesta varor är slutsålda i hela EU. Lika svårt är det att få tag i produkter som biocider och glycerin. Corona gör att priserna stiger. coronaviruset.

De kunder som valt att handla hos allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har fått sina varor direkt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I kristider har det varit många som valt att köpa C-vitamin som pulver hos de båda bolagen.

Helt osynliga i sökmotorerna. Det är ett litet bolag som inte prioriteras av sökmotorerna.

handtvätt

Man de företagen har ju inga produkter hemma. Om du har tur så kanske du kan köpa lite verkningslös handsprit. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. Produkter av hög kvalitet är slut på lagret. Nu har kemikalieinspektionen tillfälligt godkänt desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Produkter som ögonblickligen blir förbjudna igen när pandemin ebbar ut.

Om man klarade sig från viruset så kan man åka dit med hudproblem istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Samtidigt som allt-fraktfritt.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Många väljer att köpa hem ytdesinfektion i dessa tider. Den bakteriedödande tvålen Smittstopp är en populär produkt.

Företaget desinfektionsfabriken.com har rengöringsmedel för alla behov.com. Alla kan beställa där men det är en egentligen en butik för företag.

Det finns vissa desinfektionsmedel som går att späda ut med vatten. Sparar miljön under transporten och sänker priset upp till 70% för företagen.
Olika vårdföretag finns bland beställarna.

Företag och organisationer kan välja bland ett större sortiment med flera koncentrat.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. Man har också doseringspumpar i sortimentet.

Sortimentet kan snabbt bytas ut när det behövs. Man har utökat förpackningarna för vissa koncentrat.

Man sadlade om till att göra egna desinfektionsmedel.

Det är svaret på den mycket snabba leveranstiden.

Om många skulle beställa samtidigt kan varorna ta slut. Om du köper desinfektionskoncentrat och häller det i tomflaskor som du har hemma så slipper du köpa nya flaskor. Köper du dunkar så kan du spara upp till 70 procent.

Nu fortsätter man att utveckla nya produkter. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. handsprit Hinken kan användas som rengöringstunna för skyddsglasögon och visir också.

Den unika sprayen är ett nytt koncept. Medlet måste verka i minst 20 sekunder innan det kan torkas av.

På desinfektionsfabriken.på desinfektionsfabriken.com kan du beställa allting som du behöver.

Utbudet passar bra för coronaviruset.info och därifrån kommer en del besökare, säger Gert Strand.

Produkterna kan bara hittas genom att söka på Smittstopp.