Det har aldrig varit så enkelt att hålla rent som med en antibakteriell spray

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Handsprit hjälper inte mot corona. Har du en bra handtvål behöver du inte söka med ljus och lykta efter desinfektionssprit eller handsprit. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Men det är inget substitut för handtvätt. En antiseptisk tvål kan visa sig vara din bästa investering.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. Om du har en smart antibakteriell spray hemma har du ett mycket bättre skydd mot smitta.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Många glömmer handtagen.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Nu är dina händer en fara igen. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Genom att använda ytdesinfektion så kan du minska risken. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. Det är extra viktigt vid en coronasmitta.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Handspriten dödar inte alla virus. Prova antibakteriell ytdesinfektion.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Du behöver inte gnida med händer och kommer åt precis överallt med sprayen. Använd produkten där du tycker att det behövs.

antibakteriell

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Bruka sparsamt

Personer i din närhet kan ha influensa. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Ett bra varumärke som brukar kunna leverera även i bristtider är Smittstopp, som har alla 3 produkterna man behöver. Finns på nätet.