Det behövs alltid etiketter som ser bra ut

Det mesta måste märkas upp. Vi är vana att läsa om produktens innehåll på etiketter. Produkten i sig har ingen betydelse.

etikettmaskin

Med en etikettmaskin så kan man enkelt skapa egna etiketter. Det här är något som kan vara bra att ha hemma såväl som på ett företag. Du kan skapa det du behöver med en vanlig dator. se finns A4 självhäftande och gummerade papper samt högblanka fotokvalitet bläckstråletiketter i olika format.

Nu kan du göra professionella etiketter hemma

Man måste inte vända sig till ett tryckeri för att få snygga etiketter till olika typer av produkter. Etiketterna som du gör kan se ut som de som säljs i butik. Det finns ingen gräns för vad du kan skapa.

Via gs1.se kan du bygga egna streckkoder. Din personal kan läsa av streckkoden snabbare om den utformas på ett smart sätt.

Du köper allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.
Du kan till exempel köpa Brother P-touch direkttermisk skrivare hos dustin. Programvaran följer med.
Sök på nätet efter Epson7500G. Det finns andra skrivare också men de kan ge dyrare utskrift per etikett.

Hos freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se kan du köpa gratis etiketter. Du kan skriva ut på din färgskrivare.

Om ditt företag har mycket utgående paket som måste märkas så kan det vara värt att investera i en etikettmaskin. Då håller du en bra nivå på produktionen.

Etiketter med enkel hantering

Om man ska märka upp många produkter så kan det vara bra att ha etiketter på rulle. Med en etikettdispenser är du på banan. Det gör att du inte blandar ihop det hela.

Att trycka etiketter har flera fördelar.
Man kan göra nästan vad som helst.
All viktig information går att få med.
Det kan ju vara så att viss information förändras eller reglerna ändras så etiketter får kastas.
För att få ett rimligt pris köper man fler och då kan limmet hinna torka. Att då slippa kontakta tryckeri för att snabbt få ändringen är bra.
Genom att anlita en designer kan du be om nya etiketter.
Det gör att man slipper binda upp allt i höga kostnader.

Tänk på hur det ser ut

Designen avgör hur snygg etiketten blir. Vissa baskunskaper är bra att ha när man gör etiketter, som att förstå färg och typsnitt. Du kan också köpa allt färdigt om du vill.

Det behöver inte se amatörmässigt ut bara för att man gör det själv. Använd ett bra klister och papper så är mycket vunnet. Det kommer att se bra ut.

En Epson7500G genererar hög kvalitet på utskrifterna, högre än vad tryckeriet kan göra. Dessutom kan man skriva ut obegränsat olika etiketter på samma rulle, t.

allt-fraktfritt säljer produkter av hög kvalitet. namnetiketter De kan alltså användas i etikettdispenserar som sitter på löpande band och kanske applicerar en etikett i sekunden.

Du kan spara enorma summor med en Epson7500G. Det är enkelt att lära sig att etikettera rätt. Med rätt teknik kan du spara både tid och material.

Utforma din etikett hur du vill

Att designa etiketter kan kräva viss hjälp ibland. Det måste se rätt ut. Gör man egna etiketter till flaskor hemma så finns det program för detta. Det ger bra resultat.