De främsta fördelarna med att göra kaffe med en Dolce Gusto kaffemaskin!

Komplettera din Dolce Gusto kaffemaskin med en vanlig bryggare. Dolce Gusto kapselmaskin har flera fördelar.

Du kan vinna mycket på att köpa en kaffemaskin. Många tycker att valfriheten gällande kaffe är det bästa.

Kör igång bara. Maskinerna kan hantera flera kapslar från andra märken. Det blir ett bra komplement.

kaffekapslar

Dolce Gusto kaffemaskin är enkel att första

En viktig fördel med en Dolce Gusto kaffemaskin är att den gör det så lätt att göra kaffe. Det är enkelt att välja smak. Placera kapseln i maskinen, sedan fyller du bara på vattnet, klart. Kör igång!

En kapselmaskin Dolce Gusto från Nescafe är så enkel att ett barn kan använda den. Om du har tur behöver du inte ens fylla på mjölk. Du kan variera smakerna!

Få det kaffe du vill ha med Dolce Gusto kaffemaskin

Du väljer kapsel till Dolce Gusto i enlighet med den kaffesort du är sugen på. Det går att göra Dolce Gusto espresso såväl som Dolce Gusto lungo med mer vatten. Det är enkelt. Placera koppen rätt och starta maskinen, klart!

Smaken blir perfekt.

Det blir inte enklare än med en Dolce Gusto kaffemaskin. Det här är en kapslar kaffemaskin som gör goda koppar kaffe. Vattentrycket måste vara det rätta.

Sedan är det också så att de kaffemaskin kapslar som är till för Dolce Gusto har kvalitetskaffe. Med ett bra filter är du i hamn. Självklart är mjölken med i paketet.

Renhållningen har aldrig varit enklare

Håll din Dolce Gusto kapselmaskin ren. Du använder en kaffekapsel till varje kopp och plockar ur den när du har bryggt. Kasta dem sedan. Eller i återvinningen. kaffekapslar nespresso

Om du rengör maskinen mer frekvent så får du ett bättre resultat. Det gäller bara att komma ihåg att göra det för att säkra att kaffet fortsätter att smaka gott. Du får inte glömma bort detta.