Bjud vänner på cola zero och sockerfri sockerdricka för bättre hälsa

Socker är inget vidare. Men problemet är att sockret finns i det mesta. Vanlig mat kryddas med socker och det är svårt att hitta godis som inte är utan det vita giftet. Men du kan ju köpa cola zero.

Andra gör på särskilda dieter. Även om det är okej att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka så kan det vara något som man inte vill göra varje dag. Läsken kan bli avslagen.

Cola zero när du vill

cola

Läsk som köps i butiken blir avslagen efter någon dag. Kolsyran försvinner snabbt från colan. Kanon när du har ont i magen men inte alls kul då du vill få god läsk.

Om du har en läskmaskin så slipper du det problemet. Du kan nämligen göra egen läsk precis när du känner för det. Du använder din Sodastream eller annan läskmaskin med läskkoncentrat och får sedan en flaska eller ett glas.

Du kan njuta av sockerfri sockerdricka eller cola zero när som helst. Då behöver du inte ha dåligt samvete.

För att spara pengar trycker man i sötningsmedel i produkterna. Du hittar Aromhusets produkter online via allt-fraktfritt.se.

Perfekt när du har vänner med särskilda behov

Ibland kanske andra vill ha sockerfritt? Det är inte säkert att alla gillar din hemmagjorda Champis.

En läsk utan socker kan inte innehålla socker. Festen blir en succé med produkter från Aromhuset. De som provat andra fabrikat kommer att bli förvånade.

Då är det en stor fördel att du har en flaska eller två med smakessens som är helt utan socker. Du kan välja hemma läsk som ska smaka sött eller så kan du välja en essens som är till för att ge bubbelvatten lite mer smak.

Sockerfri läsk och vanlig hemma läsk vid andra tillfällen

En läskmaskin får inte begränsa dig. Då kan du ju göra den dryck som du känner för just nu. Våga testa. Du kan göra eget mineralvatten till middagen.

Du får kraftiga smaker redan vid 2 droppar.

När du fått kläm på det kan du experimentera med egna smaker. Alla kombinationer fungerar inte. Att blanda i lite Cola i julmusten kanske inte är någon höjdare direkt. Dessutom så måste du se till att hålla dig till instruktioner.

Det blir sällan bra om du häller på med för mycket koncentrat. cola essens Med hemmaläsk håller du nere kostnaderna. Det är lättare än du tror att lyckas. Då har du alltid din favoritläsk hemma.