Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

Kalas för familjen kan innebär alla tänkbara gäster. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. Om du dukar fram sockerdricka blir alla glada. Det är en utmärkt dryck att servera i bålet.

Sockerdricka blir aldrig fel när det är kalas hemma

Sockerdricka

Sockerdricka är läskEN som de flesta känner till. En smak av Sverige helt enkelt. Idag säljs de mer som enklare varianter.

Alla gillar den. Den är enkel att tycka om. Vissa varianter är sötare än andra. Du kan välja att göra en egen variant med mindre socker.

Prova Aromhusets läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker. Du kan också prova deras helt sockerfria serie. Du kan köpa produkterna hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

I butiken säljs läsk men du kan köpa koncentrat

Nu kan du göra egen sockerdricka. Skapa ditt eget bubbelvatten på nolltid. Så styr du över smaken. Det kan passa bra i alla sammanhang.

Smaken i sockerdricka får man genom att krocka päronsmak med citronsmak och få fram en helt ny unik smak. Under förra seklet var det Saturnus som hade ledartröjan gällande hur sockerdricka skulle smaka. Den används idag i Aromhusets sockerdricka läskkoncentrat

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Då kan du skala ner på koncentratet. Resten är som vanligt. Om haft i alkohol i bålet ska du inte servera det till barnen.

Hur mycket mineralvatten kan du dricka?

Det finns ju de som varnar för sockerkonsumtionen och då tycks sockerdrickan vara en dryck som vi ska hålla oss borta från. Men så behöver det inte vara.

Om det bara är smaken det handlar om så kan man köpa Aromhusets essenser med 80 % mindre socker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Det är inte farligt med mineralvatten. smaker till sodastream Socker är inte farligt per automatik. Det bero på hur mycket du får i dig. Den som inte äter socker känner smaker bättre.

Tänk på detta när du serverar

Det handlar om hur du lägger upp det. Butiksläsk kan se proffsig ut. Men det kan vara inbjudande ändå. Servera i fristående glas.

Det går också att hälla på kanna men då finns risken för att bubblorna snabbt försvinner. Experimentera lite med hur du kommer att servera sockerdrickan. Var inte rädd för att garnera.

Skär ner en bit extra citron. Du kan lägga i lite limeblad eller kanske gurkskivor. Det kommer att kännas fräscht.