Bjud dina vänner på sockerdricka

Du vet inte vem som kan tänkas dyka upp. Då måste det finnas någonting som alla trycker om. De flesta gillar sockerdricka. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Sockerdricka blir aldrig fel när det är kalas hemma

kolsyrat

Sockerdricka är en mycket populär läsk. Det här är en klassisk svensk dryck. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

Både barn och vuxna tycker om smaken. Den är lättsam och alltid mycket söt. Om du köper på flaska kanske den blir lite för söt. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Det här gör du mycket enkelt med Aromhusets läskkoncentrat, som innehåller 80% mindre socker. Aromhuset säljer också en serie produkter som är helt fri från socker. Båda finns på ALLT-FRAKTFRITT.

Läskoncentrat istället för läsk från butiken

Om du har en läskmaskin så kan du snabbt göra sockerdricka. Du behöver bara rätt smaker. Det här är bra om du vill styra över hur sött det blir. Det kan också sitta fint då du ska använda sockerdrickan till ett bål.

Sockerdricka smakar päron och citron. Under 1900-talet hade Saturnus aromen till den bästa sockerdrickan, L104. Du kanske inte känner till att Aromhuset har tagit över den klassiska smaken?

Läsken får inte ta över när du gör bål. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Det resterande är inga konstigheter. Bål med alkohol i ska inte drickas av barn.

Hur mycket mineralvatten med smak kan du dricka?

Det finns ju dem som struntar i sockerdrickan då vi ska minska sockerkonsumtionen. Men så behöver det inte vara.

Om du ändå vill dricka läskEN så kan du prova Aromhusets smaker med mindre socker.

Aromhuset har tagit ledartröjan nuförtiden.

Mineralvatten som smaksätts är inte farligt. Sockerdricka pris Socker är inte farligt per automatik. Det bero på hur mycket du får i dig. De som kör på en sockerfri diet länge blir ofta bättre på att känna smak och då blir smakessenser ett välkommet inslag.

Servera din hemma läsk på ett snyggt sätt

Presentationen är avgörande. Det är klart att den läsk som du gör hemma inte ser så proffsig ut som den som säljs i en butik. Smaken behöver det inte vara fel på. Ett sätt som blir bra är att servera i individuella glas.

Du kan chansa att hälla upp i större tillbringare också. Testa och se vad som fungerar. Garnera gärna.

Det här är en klassisk smak som går väl ihop med citron. Du kan också prova med limeblad eller gurka. Det kommer att kännas fräscht.