Är det dags att ta bort lukt från kläderna?

Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. Om du tar av dig skorna på jobbet kan fotsvett vara en av lukterna som kryper fram. Men det kan ju även vara så att kläderna luktar. Men kan du tala om för andra att de ska ta bort lukt?

tar

Om ni har en öppen dialog så brukar det gå bra

När du säger saker på rätt sätt så kan du säga det mesta. Det är inte så smart att bara dundra fram och säga ta bort lukt. Personen i fråga kan ta illa vid sig. Om du går alltför hårt fram kan du bli illa omtyckt på jobbet.

Att få bort dålig lukt i skor går om den du pratar med är införstådd med problemet. Var kreativ, kom på något och hinta om problemet. Alla kan då hålla med om att dålig lukt i skor inte är roligt.

När du vet att ni pratar om samma saker kan du rekommendera- och förklara vad en luktborttagare är. Du kan berätta att du köpte en spray från allt-fraktfritt.se och löste problemet. Nämn också att samma spray kan få bort röklukt och att den inte skadar kläderna.

Den som vill ta bort lukt blir säkert inspirerad. Då kan du tala om var den finns att köpa. Du kan ju också erbjuda din egen flaska.

Det är vanligt att vissa sjukdomar gör att du luktar. Då kan du prova luktstopparen. För den kan sprayas på kläder och kroppen och ta bort lukten och skammen att lukta illa.
Det handlar egentligen bara om sodavatten och mineralsalt.

Tänk på hur du beter dig

Såra inte andra människors känslor. Att ta bort lukt kan vara känsligt även för dem som du känner. I ditt hem får sprayen många användningsområden.

Var alltid finkänslig och betänk hur det du säger uppfattas. Men ibland måste du göra något. Det kan vara någon som inte känner att det luktar. Vissa har ju nedsatt luktsinne. De kanske har funderat på en behandling länge.

Ta upp det i enskildhet. doftborttagare
Man vet ju inte om väggarna har öron. Då är allt frid och fröjd och ingen behöver skämmas. Utgå alltid från dig själv som ett exempel.

Produkten är säker för miljön.

Man måste tänka på miljön, även i detta fall. Att använda miljösäkra produkter har stora vinster.

En spray som tar bort lukt bör inte vara hälsovådlig. Den är helt smärtfri att använda. Den är ju bara gjort av mineralsalt och vatten. Den kan användas överallt.