Använd luktborttagare och sluta skämmas för dina skor!

Det är sällan som vi har skor på oss inomhus i Sverige, de brukar oftast få stanna i hallen. Varför är det på detta viset då det leder till att folk börjar skrynkla på näsorna? Med en luktborttagare blir du av med lukten på nolltid.

Illaluktande skor kan vara obehagliga men med en luktborttagare slipper du problem

Till att börja med så måste du förstås ta reda på om du har illaluktande skor. Det är inte alltid så lätt att göra. Det kan vara så att omgivningen märker det mer än du gör. Om du vill ha ett ärligt svar kan du fråga vänner eller familj.

Om du vet med dig att det är svettlukt det handlar om då kan du använda en luktborttagare. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

Allt-frakfritt.seHar Svettluktsdödare som spray att köpa online. Om du spelar hockey rekommenderar vi att du använder Svettluktsdödaren. Luktstopparen är även beprövad att fungera som deodorant och håller obehaglig svettlukt bort i upp till 12 timmar.

Att behandla fötterna hjälper oftast inte

få

Lägg ned energi på att försöka att ta reda på varför du har illaluktande skor. Lukten kan ju ha andra förklaringar. Om du använder strumpor som är syntetiska så kan det leda till att det blir svettigare och även att lukten blir skarpare.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Skillnaden är att du kan behöva behandla flera gånger istället. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Att behandla fötter och skor gör att effekten blir mer kraftfull. doftborttagare Då är problemet borta. När du går på fest kommer du inte längre att rensa dansgolvet med hjälp av fotsvett.

Samma spray kan användas på flera sätt

Det är smart att använda luktborttagareN till dina skor såväl som till dina andra kläder. Du kan börja med dina dagliga skor, sedan kan du spray vinterskorna i källaren också. Få bort den där unkna lukten innan du låter vänner sova över därnere!

Sprayen är universell det betyder att du kan ta bort dålig lukt i alla rum på samma gång. Produkten är mycket enkel att använda.

Var varsam med andra

Använd bara luktborttagare på dina egna kläder. De finns självklart dem som inte bryr sig särskilt mycket om lukter. Därför ska du endast behandla med sprayen på dina egna tillhörigheter. Det är inte bra!