Använd grape tonic i dina drinkar

Det är tid för gästerna att anlända och du har inte alla ingredienser på plats. Då kan hända du vill ta till drastiska metoder och hälla i ren vodka? Om du har en Sodastream läskmaskin och läskkoncentrat så kan du göra bästa drinkarna någonsin.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Få det under kontroll tidigt. Vänta inte tills sista dagen.

smaker

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Det finns läskkoncentrat som ger en fantastisk smak. Allt som behövs är maskinen.

Plocka fram dina koncentrat och gör läskmaskinen redo. Ge gästerna den dryck som de vill ha. Det är säkert någon som vill ha grape tonic. Du behöver inte ha kylen full av olika läsk för att det ska bli möjligt att leva upp till alla förväntningar.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Med barn på festen så behövs det andra alternativ

grape tonic går även att servera alkoholfritt. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

Du kan göra din egen julmust om du har en läskmaskin. Om du har fler smaker hemma så blir utbudet större. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Aromhuset fuskar inte med sina produkter.

Kolsyra är bra att ha hemma för oförutsedda drink och- läskhändelser. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. Vikingsoda och AGA har vanligtvis en något lägre prisbild. Ofta på Rusta och ÖB.

Det går att köpa en kopplingsslang mellan stor kolsyreflaska för restauranger och en läskmaskin. Då behöver man inte byta kolsyra så ofta.

Våga experimentera

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Du kan kombinera hejvilt. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Du kan också googla efter tips.

Viss sprit passar bättre med vissa smaker. Du kan även mixa vin. Du kan göra vanliga viner till mousserande.

Om du gör bål har du stor nytta av en läskmaskin. Skapa smaker som du vill. Färgen fixar du till direkt. gin o tonic grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. På några sekunder har läskmaskinen fyllt på alla glasen igen.

Du blir inte beroende av din lokala butik. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Det kan bli en spontan groggfest. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.