Allt-fraktfritt.se lanserar sockerfri Julmust gjort på originalextraktet som uppfanns av Harry Roberts 1922

Allt fler kolsyrar personlig lemonad som är hälsosam med läskmaskin och trycket har varit grandiost på Aromhuset att ta fram en mycket fin sockerfri julmust. Nu finns den och räcker dessutom till hela 12,5 liter drickfärdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiker och varuhus består av ca 1/10 strösocker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har framställt läskkoncentrat till läskmaskiner sedan 1980.

Snart blir det jultid igen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läsk som dricks en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiker och varuhus.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter personlig smak. Att man utför en stor och kraftig prestation för miljön blir en extra bonus.

Det finns smaklig orsak att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en avsevärt godare läskedryck. Smakessenser är enkla att använda och de bör doseras på ett vis som passar dej bäst. Därutöver så fungerar de bra med samtliga modeller av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter drickfärdig sockerfri Julmust.

Zero julmust på originalreceptet ger mycket fin smak

När du köper Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läskedryck som smakar så som den skall. Allt du behöver är en flaska med den klassiska aromen. Från en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet från 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare arom genom att ta mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan drygt, en flaska räcker till 12,5 liter i jämförelse med det vanliga 8 liter.

Detta är vanligt med Zero Cola och Zero Indian tonic, många konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Oavsett att Zero Cola marknadsförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Gör personliga smakblandningar med aromer till Sodastream, Aqvia, Vikingsoda eller andra läskmaskiner

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du tycker att Julmust och Slush ej fungerar tillsammans.

Aromhuset, som även saluför 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att tillverka Slush på någon minut, oxå sockerfri. Vilket egentligen är omöjligt för socker behövs till att issörja skall slusha.

Metoden presenteras även den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Här kommer metoden för sockerfri Zero Cola Slush, som också kan göras med Zero Julmust

Gör din egen sockerfria slush på minuter – bruksanvisning:

Ta fram en mycket stark mixer med extra styrka
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du får en bra Slush (issörja).
Klart.

Noll väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, många kan serveras. Denna metod funkar också vid fikaställe-servering i lägre skala.

cola

Detta är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en bra vara alternativt vettig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker för bubbelvatten, här kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något totalt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, eventuellt sätta standard hur smaksatt kolsyrat mineralvatten skall smaka i framtiden.

Det är skojigt att göra personlig läskedryck och du kommer så småningom att märka att du kan göra den perfekta drycken på så vis. Smak till Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen mixa dem lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller mixa osötad Sockerdricka.

Julmust med lite mera kolsyra kan vara ett råd eller så kör du med lite coolare inslag som apelsin.

Av läskkoncentrat så får du en läskedryck som är helt unik, det existerar ett komplett sortiment. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ner på strösocker samt på andra onödiga ämnen.

Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt det de känner för!

smaksätta

Bubbla vatten hemma och använd aromer du aldrig tröttnar på

Kan hända har du känt dig irriterad mitt i sommaren då du ville ha Julmust men inte kunde få detta då butikerna inte saluför. Eller så tycker du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är speciellt gott. Av läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha då du vill ha den.

Därtill så kommer du inte att lessna på din personliga hemmagjorda lemonad. Den kan hela tiden förändra smak och så kan du ändra styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mera eller mindre smaksatt vatten.

Välj rätt smaker för kolsyremaskin så att du får vad som krävs

När du köper läsksmaker till din läskmaskin så skall du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara klokt att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens kalas med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan inhandla i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer personligen mängden kolsyra och styrkan på smaken. zero julmustkoncentrat köpa Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för någonting som smakar gott och inspirerande.