Sött och smakrikt bubbelvatten med Aromhusets Persika

Persika är en söt stenfrukt med ett ludet hölje, mjukt, orangefärgat fruktkött samt en rejäl kärna i mitten. Persikoträdet trivs i tämligen varma klimat som i länderna runt Medelhavet, men kan också odlas i södra Sverige samt Danmark om förutsättningarna är fördelaktiga. Trädet är rätt så litet och har en maxhöjd på ungefär 6 meter, det bär blommor på våren, mellan februari och april, som därpå utvecklas till de goda, saftiga frukter vi så väl känner till.

kolsyrat vatten smakersodastreamersodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Smaken av persika är väldigt omtyckt i mycket, allting från te till kräm, saft, juice, glass alternativt drinkar – allting blir gott med persika! Aromhuset är ett märke som framställer essenser för kolsyrat vatten. Dessa essenser är fria från socker samt kemiska preparat, men skänker rik och härlig smak åt ens bubbelvatten. Samtliga Aromhusets essenser smakar som de ska och kan blandas med varandra efter egna önskemål. Persika är en av 16 smaker från Aromhuset och är oerhört smaklig tillsammans med bl a Äpple, Citron eller Banan beroende på ifall man gillar sötma alternativt syrlighet. Persika är givetvis väldigt god alldeles på egen hand också.

När man doserar essensen i vatten rekommenderas man att ta ca 2 ml smak åt en liter vatten, smakerna är högkoncentrerade och varje flaska består av 30 ml, så med angivna rekommendationer räcker varje liten flaska till ca 15 liter vatten. Smaken kommer till sin fulla rätt i kallt, kolsyrat vatten som har doserats en stund innan intag. Vi måste ju få i oss tillräckligt med vatten varje dag och med Aromhusets essenser tillsammans med en aning bubblor blir det både gott samt lätt.

Man kan mixa Aromhusets essenser i kolsyrat vatten från affären, men det går precis lika fint att ha i vatten som man med en sodastreamer har kolsyrat hemma. Det är därutöver ett miljövänligare alternativ som dessutom är snällare mot plånboken genom att man slipper bidra till onödiga transportutsläpp och tämligen kraftiga överpriser. Vattnet i våra svenska kranar håller mycket god kvalitet och är i mångt och mycket bättre än något annat vatten, så genom att använda sig av det spar man sina slantar, miljön och gör samtidigt hälsan en tjänst.

Svenskar dricker oerhört mycket kolsyrat vatten, och ännu mer av smaksatt kolsyrat vatten. Vi vill ha ett trevligt alternativ som inte skadar hälsan, men som är roligare än vanligt, stilla och smaklöst vatten. Aromhusets essenser är sockerfria och innehåller inga kalorier. De är även fria från sötningsmedel som bidrar till konstiga bismaker och färgämnen och passar därmed dagens moderna och hälsomedvetna personer.

Man kan dessutom låta barnen njuta av välsmakande bubbelvatten utan att bekymra sig över hål i tänderna eller onödiga sockerchockar, i sortimentet finns till och med ett par smaker som är särskilt framtagna för just barnen. Persika, med sin söta, mjuka smak, är dock också en essens som lämpar sig väldigt väl åt barnens smaklökar.