Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vatten är vår största beståndsdel

Det finns många anledningar till varför man ska välja vatten – kolsyrat eller inte – som ens huvudsakliga dryck. Den mest uppenbara anledningen är naturligtvis den personliga hälsan. En människokropp utgörs till 55-75 % av vatten vilket gör det glasklart att man måste fylla på med färskt vatten regelbundet. Vatten finns i stora mängder av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att dricka rent vatten också, oavsett hur mycket av allting övrigt man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

smakessensersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Kolsyra ditt vatten om det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten en aning kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än slätt, därtill lämnar det en fräsch och sund känsla efter sig i munnen, svalget och magen, och passar således enastående som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man handla i butik också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna plånbokens skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir markant lägre och man slipper bidra till de tunga transporter som fraktar buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både pengar och natur

En kolsyremaskin behöver inte kosta speciellt mycket, man kan för skojs skull räkna ut hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna få för samma pris och sedan avgöra hur snabbt man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta tror. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten innehåller idag så många goda smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är facit. Dessa fantastiska aromer finns i 22 skilda smaker som alla går att mixa med varandra för att alstra spännande smakfusioner. Gert Strand AB heter företaget som står bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med otaliga års erfarenhet av framställning av essenser samt koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer skänker ditt bubbelvatten god smak

Aromhusets bordsvattenaromer ger det kolsyrade vattnet rik smak, utan att vara för framträdande. De innehåller inget socker eller sötningsmedel och ger således ingen sötma. Smakerna är fullt jämförbara med de som LOKA och Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill åstadkomma sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Portionera försiktigt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, cirka 2 ml per liter vatten.
3.Skruva fast alternativt klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att addera kolsyra, olika maskiner erbjuder här skilda alternativ
5.Skruva alternativt dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är klart att drickas
6. Servera med fördel med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt smidig process som kräver betydligt mindre kraft än att bege sig mot butiken, bära med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna släpa med sig dem åter till affären för att panta dem.

Handla Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.