Billig läsk trots frånvaron av Sonjo läskkoncentrat

Att åstadkomma egen läsk är dels mindre kostsamt och dels nyttigare. Har man endast en sodastreamer alternativt annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat åstadkomma god läsk. Ifall du brukade nyttja Sonjo läskkoncentrat så eventuellt du nu är rådvill. Hur kan du producera billig läsk med samma goda smak? Oroa dig inte! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

billig

Gör riktigt delikat läskeblask utan Sonjo läskkoncentrat som icke längre finns

Du kan ännu producera läcker läsk för det går att göra hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Ifall du vill införskaffa läsk online så är det här den ultimata lösningen för du får ett koncentrat som du kan mixa i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del eventuellt upplever en aning nostalgi och tycker att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att det här rentav inte gör någon större skillnad. Man kan ju rentav också smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är fullkomligt utan socker för att få riktigt hälsomedveten och god soda. Klicklänk till mera info.

Vilken smak är den ultimata då man gör egen läsk?

Det finns somliga smaker som ganska alltid funkar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och också bärsmaker. Det här är smaker som gör att man får läsk som absolut smakar läsk och det är viktigt. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic och andra ursvenska smaker är riktigt bra.

I och med att man får så billig läsk då man köper koncentrat och blandar själv så kan man gott pröva lite olika smaker och det särskilt när man handlar online och får bra priser. Det kan ju likaså vara så att man tycker en aning olika och då kan det vara bra att ha en aning skilda smaker hemma så att allihopa blir glada.

Hälsomedveten dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma trots att koncentraten kan innehålla något lite socker. Massor gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk består av ca 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man likaså dra ner på läskkonsumtionen. Barn tycker ändå att det är kul att dricka bubbeldrycken och de klagar inte på att det ej jämt är lika sött. Det blir nyttigare samt roligare att intaga läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns otaliga märken på läskkoncentrat men enbart Aromhuset verkar ha fått ordning på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps och att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Stundvis kan man ju välja att intaga det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att nyttja mindre av koncentratet så räcker det längre. Det är således hejdlöst fördelaktigt att åstadkomma egen läsk med tanke på den enorma frihet man får.