Askorbinsyra kan användas på ett effektivt sätt att bleka håret

Har du hört talas om askorbinsyra I kombination med schampo för hårblekning? Men fungerar det minsann att bleka på detta sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, men det är relevant att koppla att man icke får samma utfall som med en kemisk blekning.

vitamintillskott

Mildare blekning för hår som man måste vara en aning aktsam med

Ifall det är så att du ideligen bleker ditt hår och färgar det i annorlunda färger så vet du att detta sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret tillfriskna men om man samtidigt faktiskt känner för att bleka lite så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett avsevärt milt sätt förändra på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter definitivt inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Så även om det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det rentav vara en god sak att göra då man vill undfly onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan faktiskt kännas tråkigt då håret som man nyligen har blekt börjar se grönt ut. Det här kan bero på lite annorlunda saker. Ifall man exempelvis badar i klorvatten så kan detta medföra att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man åter den kulör som man ville ha på ett lätt och naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så många olika saker

Men det är inte bara håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är detsamma som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man fint.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är främst utmärkt för immunförsvaret och det är således som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att inbringa från denna smarta produkt…

Vacker hud är något som många drömmer om

Man kan rentav behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Ifall du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att därefter badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm samt smink. Det här kan lämna en fenomenal verkan med välmående hud som utstrålar hälsa.

Köp jämt livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) ifall askorbinsyran ska användas invärtes samt utvärtes, även till håret.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flertal olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man flertal olika användningsområden. Håret håller korrekt nyans och förblir starkt och vackert, ansiktet får en fullkomligt ny lyster och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig sund genom att äta den, det är c vitamin. Det här är minsann en produkt som man behöver i varje hem. vitaminer mot trötthet.

Ett litet råd är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för gammal. Om du ser att den har blivit gulaktig så är det bara att slänga påsen eller burken och införskaffa nytt. Det här är minsann ingen kostsam produkt så du behöver inte konsumera den då den inte längre är lika aktiv som då den är färsk.