Med AROMOLJA får du en god doft hemmavid.

I den här artikeln vill vi introducera hur du kan få ditt hem att bli välkomnande och extra mysigt med hjälp av aromatiska oljor. Massor av olika sätt att utnyttja AROMOLJA välgörande möjligheter. Något av det skönaste i aromterapiväg är att få en grundlig massage med ETERISKA OLJOR och att efteråt känna sig totalt avslappnad, tillfreds med livet och lugn. Men doftolja är inte bara till för näsan, man kan nämligen använda aromoljor för att sätta smak på drycker som kaffe.

pepparmynta

Vilka ETERISKA OLJOR och AROMOLJA tycker du doftar bäst?

Det är givetvis viktigt att hitta just de oljor vars dofter faller dig på “läppen”. Här finns säkert lika många åsikter som människor som provat, exempelvis tycker en del att Mandarinolja är perfekt medan andra anser den vara alldeles för fruktig. En varm sommardag kan pepparmyntsolja eller eukalyptus ge lite svalka och kännas friska.

Undersök vilka dofter som du tycker om och använd dessa mer flitigt i vardagen. Ett utmärkt sätt att använda olika oljor är att ha doftkrus med vatten och några droppar olja som värms upp av ljusen. En välkänd webshop är allt-fraktfritt med massor av olika oljor som du kan prova dig fram.

Fördelen med att använda doftkrus är att det är lätt att anpassa oljorna till olika årstider och väderlekar. Under vintern så är tända ljus mysigt och det passar bra med ljusen som avger god doft och värme. En fördel med AROMOLJOR är att det är så lätt att anpassa till helt skilda miljöer,sinnesstämningar och väderlek.

Gör din egen munspray med en liten sprayflaska, vatten och 4-5 droppar pepparmintolja. Det är viktigt att skaka flaskan innan du sprayar. Du behöver inte nöja dig med smaken eller doften från bara en olja, blanda olika och skapa egna favoriter.

Förmodligen – om du har små barn hemma – så älskar de att utforska olika dofter. Inte bara väldoftande, AROMOLJA bakom öronen och längst halsens hårlinje sägs hålla lössen borta. Den doft vi människor gillar avskyr lössen.

Släpp fantasin fri och blanda lite olika oljor i ditt kaffe eller erat kolsyrade vatten.

Blanda ett par aromoljor i vatten som du kolsyrar och skapa nya smaker. Om du känner för lite nya smaker på ditt kaffe eller kolsyrade vatten kommer du upptäcka en helt ny värld.

Nöj dig inte med det “gamla vanliga kaffet”, ett par droppar aromolja och du kan ha en ny smak varje dag. En droppe eukalyptusolja i kaffemuggen ger dig en doft av himmelen. Visste du att du inte behöver åka hela vägen till Gränna för att njuta av en polkagris? Pepparmintolja fixar det. Vill du göra godissmak? Halstabletter? Polkagris? Kungen av Danmark? eller din egen blandning av flera oljor? Närmare gratis än så här kan du knappast komma.

Om du känner dig lite nere kan detta vara det rätta alternativet att liva upp dig igen. Olika aromoljor kan inte bara ge en frisk fräsch smak till kaffe och kolsyrat vatten, de bjuder på en frisk andedräkt också.

Stanna inte upp i ditt experimenterande med olika smaker och dofter, tänk på att det finns oändliga varianter. Ta steget till nya smaker som du kanske inte ens har hört om förr. Om du ser till priset kostar aromolja nästan ingenting per droppe. Var inte knusslig när du beställer aromolja nästa gång, alla i familjen har sin favorit.