Smaksätt vispgrädden med gul banan vispgräddearom för godare tårta

Aromhuset har härförleden lanserat en ny smak till sitt urval av vispgräddearomer, nämligen banan. Färgen på grädden blir intensivt gul och smaken bestämd banan, precis de kvalitéer man söker i en smak- och färgsättare.

Smak och färgsättare för vispgrädde: gul banan

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis dekorera tårtor och bakelser med den, det går fullständig bra att hälla aromen ihop med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är oxå enormt gott att krydda yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan tillsammans med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste efterrätt, utan en endaste kalori alternativt kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde samt kaffe fortsätter att vara totalt fria från både kolhydrater och kalorier. Detta gör dem väldigt attraktiva bland särskilda grupper i synnerhet men också folk i allmänhet. Folk som lider av diabetes, små barn som inte bör acklimatisera vi socker samt alla de som av olika anledningar försöker skära ned på socker, kalorier och kolhydrater kan avvika mycket användbarhet av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, samt alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset oxå en vispgräddearom med smak av melon, samt tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron samt pepparmint. Framgångarna med fordom smaker har varit enorma och efterfrågan är stor. Man kan läsa mer om Aromhuset samt vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com samt aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.se.

Om man äter enligt en kolhydratsbegränsad diet såsom LCHF, Atkins alternativt Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är enkel att tråkas ut av att bara förtära kött, sallader samt naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man mixa i vispgrädde samt förtära som det är, istället för en sötsak när suget på något mysigt och bra kommer tassa. smaksätt vispgrädde I yoghurt är den lika god och alldenstund den tål både värme och köld kan man begagna den i bakelse, frostings, hemgjord glass och frozen yoghurt. Blott fantasin sätter stopp egentligen.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man addera det så funkar både Stevia och Sucralose utmärkt. Tänk blott på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge viss besk eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.se räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns numera också med i Aromhusets urval, både lättsockrade samt sockerfria för att passa allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda och riktigt goda, du kommer aldrig ämna anskaffa avklarad lemonad igen!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att begagna på födelsedagstårtor, i bakning samt annat. Barn älskar de intensiva färgerna och de mjuka smakerna, särskilt banan, melon och jordgubbe är barnens favoriter.

Aromhusets vispgräddearom banan är en behag för ögat, smaklökarna och hälsan!