Smaksätt vispgrädden med gul banan vispgräddearom för godare tårta

Aromhuset har härförleden lanserat en ny smak till sitt urval av vispgräddearomer, nämligen banan. Färgen på grädden blir intensivt bananfärgad och smaken bestämd banan, absolut de kvaliteer man söker i en smak- samt färgsättare.

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis dekorera tårtor och bakelser med den, det går alldeles bra att hälla aromen ihop med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är också enormt bra att krydda yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan ihop med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste efterrätt, utan en endaste kalori alternativt kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde och kaffe fortsätter att vara helt fria från både kolhydrater och kalorier. Detta gör dem väldigt attraktiva bland särskilda grupper speciellt men också folk i allmänhet. Människor som lider av sockersjuka, små barn som inte bör acklimatisera vi socker och alla de som av olika anledningar försöker karva ner på socker, kalorier och kolhydrater kan dra mycket nytta av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, därtill alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset oxå en vispgräddearom med smak av melon, samt tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron och pepparmint. Framgångarna med tidigare smaker har varit enorma och efterfrågan är stor. Man kan studera mer om Aromhuset och vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com och aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.se.

Om man äter i enlighet med en kolhydratsbegränsad diet såsom LCHF, Atkins alternativt Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är lätt att tråkas ut av att bara äta kött, sallader samt naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man mixa i vispgrädde och äta som det är, istället för en godis när suget på något mysigt och bra kommer tassa. I yoghurt är den lika aptitlig och eftersom den tål både värme och köld kan man begagna den i bakelse, frostings, hemgjord isglass samt frozen yoghurt. Bara fantasin sätter halt egentligen.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man lägga ihop det så funkar både Stevia samt Sucralose bra. Tänk blott på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge viss bitter eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.se räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns numera oxå med i Aromhusets urval, både lättsockrade och sockerfria för att bevaka allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda och riktigt goda, du kommer aldrig ämna köpa färdig läsk åter!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att använda på födelsedagstårtor, i bakning och övrigt. Barn älskar de intensiva färgerna samt de mjuka smakerna, särskilt banan, melon och jordgubbe är barnens favoriter. vispa vanlig grädde

Smak och färgsättare för vispgrädde: gul banan

Aromhusets vispgräddearom banan är en fröjd för ögat, smaklökarna samt hälsan!