William Hill, spelsajten som erbjuder dig ett brett spelutbud online

Via William Hill online kan spelare ta del av olika spel som fotboll och hästkapplöpning. De äger ett stor spelutbud fylld med olika sporter som spelare runt om i världen kan underhålla sig med. William Hill är ett vadslagningsbolag som har sedan länge varit en av Storbritanniens och Europas mest besökta spelsajter. Deras märke började expandera allt mer efter att de under år 2008 började mottaga spel för £15 miljarder.

William Hill fakta.

Efter att William Hills spelbutiker börja expandera och bli allt mer eftertraktade, beslutade spelbolaget att även börja erbjuda sina spelare att ta del av deras underhållning genom internet, tillsammans med likadan service som har gjort dem till det populära spelbolag dem är. Spelsajten erbjuder sina spelare många populära sporter som häst- och hundkapplöpning, tennis, rugby och fotboll. De är också unika genom att de erbjuder sina matcher tillsammans med live video och ljud sändningar direkt från där evenemanget hålls som kapplöpningsbanor.

Sporter är inte det enda man kan spela hos William Hill, de erbjuder sina spelare även poker, casino spel, Backgammon, Bingo, Gin rummy samt Domino. William Hill har dessutom väsentliga artiklar om deras flertal tillgängliga sporter med speltips och podcasts tillgängligt för samtliga sina spelare.

Börja spela hos William Hill

För att börja spela hos William Hill och ta del av den underhållning som gör den till en av de mest eftertraktade spelsajter på nätet, ska man börja med att registrera sig på deras sajt. Att fixa ett konto är enkelt och kan fixas genom att man bara fyller i sin bank samt kontaktinformation i registreringsformuläret som finns online på William Hills sajt.

När registreringen är färdig och blivit godkänd, kan man som ny spelkund göra sin första insättning och kom igång och spela det spel man önskar. En insättning är lätt att uträtta och man kan tillämpa sig av bland annat följande medel: Maestro, personlig check, VISA, Neteller, Moneybookers, Solo, Paypal och MasterCard. William Hill ger sina spelare chansen att spela för endast 10p, vilket motsvarar ca 1 sek och upp mot högst £2,000.

Hos William Hill kan spelare spela på t.ex. vad ens match antal hörnor kommer att bli, utfall, hel och halvtidsresultat, antal mål, gula samt röda kort eller den vanligaste är att slå vad om vem som kommer att förlora alternativt vinna en match. Detta gäller för de flesta sporter som William Hill har öppna för sina spelare.

William Hills bonusar samt erbjudanden

Hos William Hill kan spelare få chansen att kamma hem rejäla vinster, särskilt med hjälp av de sport betting kampanjer som erbjuds.
En av dessa kampanjer gäller hästkapplöpningar i både Irland samt Storbritannien. Som spelare hos William Hill är man försäkrad att få de bästa odds tillgängliga för ens spel. Om ens häst vinner under hästkapplöpningen till ett högt odds, högre än det man fick när man lämnade in sitt spel, får man betalt det bättre oddset. För samtliga nya spelare hos William Hill finns en bonus som innehar ett värde på £20 – £400, vid spel som skicklighetsspel eller i deras bingo samt poker avdelningar.

Behöver du assistans eller önskar läsa mer om William Hill och deras erbjudanden och bonusar, är det endast att kontakta deras kundtjänst alternativt läsa online på deras webb. Man kan kontakta deras kundtjänst genom antingen chatt, telefon eller live-chatt, varje dag. Utöver att erhålla assistans eller ytterligare upplysning om William Hill, kan man dessutom placera spel eller få mer upplysning om de diverse spelalternativ och sporter som finns. Spela hos William Hill och ta del av deras exklusiva erbjudanden samt underhållning.