Varför behöver jag ha en valphage?

Jag är i bostaden hela tiden och valpen kan vara med mig?

Detta är en riktigt bra fråga, följ jag medans jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som nyttjas på korrekt sätt, kan vara en livräddare för valpar och kan oxå ger dej lugn att veta att din puppy är på ett säkert ställe, när man är inte tillgänglig alternativt borta!

hundkoppel

Ett av de långa svaren – och detta kan agera gå en del runt, men läs följande skrift noggrant – detta är jätteviktigt när man föder opp en liten puppy alternativt flera.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter samt bakom är också några av de sorgliga historier några andra valpägare har delat med mig under åren.

För att framgångsrikt ta opp en liten valp till en kry vuxen, måste du undvika att din hundvalp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Du antagligen ej kan undvika samtliga hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första hundvalp samt du provar lära dig skillnaden mellan en liten valp samt en större – men jag tror absolut att det är viktigt att du har så få perider med litet blodsockerepisoder som möjligt.

En valphage hjälper dig att uppnå detta.

Om du ej är bekanting med hypoglykemi hos valpar, blott för att summera – litet blodsocker händer när dina valpars “kaloriintag inte kan hålla jämna steg med sin kaloriförbrukning”.

Bristfällig kvalitet på födoämnen, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att förtära, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en andel av sin dag i en valphage nära dej, inte nog rast och sömn, massor utav kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kyligt alternativt flåsande när det är hett – allt tar bort välbehövlig kalorier från den lilla anatomin.

Ditt jobb under de första månaderna är att se till att frågor som dessa inte blir till ett litet antal problem alls.

Detta är en av anledningarna till att valpar inte är lämpliga allmän, samt varför det är viktigt att man söker dej den tid du är gärna att investera, och den vård och stöd man är gärna att ge din valp var dag utav ditt liv!

Före du gör beslutet att inhandla alternativt ta hem en!

Så nu att besvara din fråga ovan – varför behöver man en valphage eller liknande fristad för din valp?

Eftersom en valphage ger allt det erforderlig ovan:

En säker plats, där din lilla hundvalp kan vara säker också utan tillsyn.

Utan från skador samt olyckor, samt vari det inte kommer att hamna i trånga utrymmen där den inte borde vara i, när man inte tittar på.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan tänka sig – alla skrymslen samt vrår du antar att de ej kunde komma in – anta åter – de kan och ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var du än är, när man gör dina vanliga sysslor och ännu vara i en bestämd ett klimat.

Du kan famna, gosa och tycka mycket om den, man vill bara inte riskera att du trampar på den, springer ut alternativt gömmer sig.

Samt förresten – valpar känner till aldrig själva när de skall sluta i god tid!

Valpar kan leka tills de somnar, glömmer att inta alternativt dricka, samt efter krascha en timme alternativt två efteråt.

En puppy kan umgås och deltaga dig – blott ej hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, skall man bearbeta det som en mänskligt baby med måltider schema / vila / sova perioder, och sedan det att den nått den åldern – skall du fortfarande behandla det med enorm aktsamhet när det innefattar storleksbegränsningar, kalorier nivåer samt säkerhet.

Detta var en del kort om varför man behöver en valphage till din nya familjemedlem, men det är många fler anledningar hurså det är bäst med en ordentlig valphage, bland andra när man önskar att din valp alltid skall känna sej trygg samt när du skall träna din valp att bli rumsren – men det är att andra avsnitt.