Spela trisslotter och håll drömmarna vid liv

Det är många personer som finner det underhållande att skrapa trissloter. Det som förenar alla som gillar att spela trisslotter måste vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att skrapa trisslotter som lockar än blott drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är rafflande, redan när man har bestämt sig för att köpa en lott sätter processen i kroppen igång. Man undrar om det bir vinst eller ej och många människor har ritualer beträffande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Somliga vill hastigt skrapa igenom hela lotten samtidigt som andra varsamt skrapar ruta för ruta. Några skrapar bara precis så att summorna blir synliga i varje ruta, medan ännu några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det betydelsefullt att veta att det finns en skrapbar kontrollruta som Icke får skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man skrapar fram så går man ändå lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Ifall man skrapar fram 3 TV-rutor på sin trisslott så har man ått en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på åtminstone 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns alltså många annorlunda typer av vinster att hoppas på när man skrapar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag genomföra på två olika sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, alternativt på det aningen mer traditionella sättet genom att gå till ett spelombud och införskaffa fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av personer. Att skrapa trisslotter lockar också fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på korrekt vis så kommer pengarna att dyka upp.

Trisslotter är också en utmärkt gåva att ge bort. Man behöver inte lägga speciellt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som ges bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det bli en storvinst så kan det möjligtvis kännas aningen surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt samt något man njuter av för sig själv. Många par finner rejält nöje i att under helgen spela trisslotter ihop. Kanske lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut under fredagskvällen. Det är kul, hoppfullt samt spännande och om man inte skulle vinna så ha man åtminstone haft en förväntansfull stund tillsammans med den man älskar. Speltips skrap: Bara klicka här.

Andra väljer att skrapa trisslotter sin ensamhet. De vill inte att spänningen samt glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att skrapa trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att försöka igen och igen.