Spela skraplotter online 24/7

Öka spänningen ytterligare i vardagen genom att skrapa lotter på nätet. Virtuella skraplotter ser ut precis som de fysiska och man kan själv välja flera sätt att skrapa, på samma sätt som det är med de skraplotter man handlar hos sitt spelombud. Man kan välja ett klassiskt mynt eller en särskild skraplottsskrapa.

Man spelar gärna skraplotter när man är ute efter att med en aning tur ro hem några extra slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan gjord. De som tycker om att skrapa skraplotter på nätet är inte allt för sällan människor som inte orkar sätta sig in i övrigt spelande, som betting, casino alternativt oddsspel. Att skrapa skraplotter på nätet är att förlita sig helt och hållet på turen. Å andra sidan är det vare sig tidskrävande, krångligt eller speciellt kostsamt så länge man klarar av att stävja sig.

Ett genomtänkt sätt att skrapa skraplotter online på är att sätta av en viss spelsumma varje vecka eller månad och sedan hålla sig till den. På så vis kan man betrakta sina skraplotter som ett rafflande nöje som skulle kunna ge avkast. Även med skraplotter kan man gå förlorad i spelberoende, man tänker att storvinsten bara är en lott bort – om och om igen. En skraplott är inte så dyr, men 10, 20 samt 100 stycken blir ett hårt slag för nästan vilken budget som helst. För att undfly spelberoende är det mycket bra att sätta upp en spelbudget med en viss summa som får användas per vecka alternativt månad.

Genom spelsajterna online blir det ännu enklare att hålla koll på sina utgifter med tanke på att man kan upprätta ett spelkonto där man varje månad har möjlighet att föra in exakt så mycket pengar man vill spela för den månaden. Att spela skraplotter online är dessutom minst lika skojigt som att skrapa fysiska lotter – och man slipper gå iväg till sitt spelombud varje gång man är sugen på lite spänning.

Den mest kända svenska skraplotten heter Triss och den finns i två olika varianter – vanlig och dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det finns flera typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man ges möjlighet att skrapa fram sin vinst i live morgonTV, och klövervinster som ger en fast månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden i 25 år. Trisslotten 3WOW ger 55000 i månaden.

På svenskaspel.se kan man spela skraplotter på nätet, där hittar man bland annat Triss, TIA- lotter och de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss samt Skrapstjärna. Vilken skraplott som är den bästa är en smaksak.

På andra spelsajter, som Ladbrokes, ComeOn samt Vera & John kan man likaså spela skraplotter online och sortimentet är rejält. Varje spelsajt har sina egna skraplotter med annorlunda utseenden samt vinstscheman. Olika skraplotter kostar olika mycket och ger olika mycket i vinst, men vad man dessutom bör ta i beaktning är hur många vinster som är i omlopp, vad oddsen är att man ska vinna alls. 3WOW tips: Click here.

Man kan så klart spela skraplotter online genom små spelsajter också om man vill, man måste bara se till så att den sajt man spelar på är legal samt tillförlitlig.