Smaksatt vatten, lite näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på smaksatt bubbelvatten innehar varit ganska briljant, den ökade efterfrågan beror utan tvekan delvis på grund av satsningen på en “friskare livsstil” samt den misstro som flera har för kranvatten.

Smaksatt vatten – de näringsmässiga information med efterfrågan på den sundare livsstil som traskar labb i labb med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter och dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna av livsmedel samt drycker granskas som aldrig tidigare.

Men som man kan presentera dig, utan att tvinga i dig något utav annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, är det ganska mycket att anmäla om.

Men tillverkarna vrider och vänder på märkningsreglerna som gör att man missar flera av detaljerna i vad som är i drycken på etiketten och en del är det vad människor förväntar sej att se, även om de inte fullt ut begriper vad det hela innebära.

Ett utav de mest frapperande exemplen är antagligen Coca Cola med sitt budskap att en burk Coca Cola består av lika mycket socker som ett motsvarande bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter Coca Cola saknar allt vad vitaminer och mineraler som finns i fruktjuice väljer de att inte nämna något om.

Om man nu anser att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så bese vad en Milkshake på MacDonalds innehåller, analog 16 bitar socker utav kolhydrater!

Flera och fler inser vådan av att stoppa i sig en mängd tillägg socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället består av sötningsmedel utav tveksamma hälsoskäl.

Kryddad bubbelvatten, vinner mer och mer terräng som ersättare utav de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: http://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige ska vi taxera oss i synnerhet lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som är att köpa i livsmedelshallarna.

Smaksatt vatten – ett hälsosammare alternativ och med kravet på en sundare livsstil går det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker.

Konsumenter tittar alltmer sin födoämnen samt dryckesval baserade på näringsinnehåll och den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig förr.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten utav vattentillförsel som en andel av en hälsosam livsstil.

Att hålla kroppen antagligen hydrerad förbättrar energinivåer, hjälper till att dumpa toxiner från ditt system, samt hjälper till att hålla huden så den tittar på mer ungdomlig ut.

Vatten, i motsats till traditionella kolsyrade drycker, juice, kaffe etc är kalori lös samt har inga negativa egenskaper, men låt oss vara totalt ärliga, det kan vara en del trist.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer erbjuder samtliga fördelarna med rent vatten men med mer fördel för att det smakar bra, samt med så flera intressanta och dramatisk smaker som är tillgängliga idag finns det alltid någon smak som kan tilfresställa också den mest blaserade av provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett självklart val för den hälsomedvetna konsumenten.


Mer Info Här.