Smaksatt vatten, en del näringsmässiga fakta

Den ökade efterfrågan på kryddat kolsyrat mineralvatten innehar varit ganska briljant, den ökade efterfrågan beror självfallet delvis på grund av satsningen på en “friskare livsstil” och den betvivla som flera innehar för kranvatten.

Smaksatt vatten – de näringsmässiga information med efterfrågan på den sundare livsstil som traskar labb i labb med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter och dricker, de “näringsmässiga fakta” som finns på etiketterna av födoämnen samt drycker granskas som aldrig förr.

Men som du kan presentera dej, utan att forcera i dej något utav annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, är det rätt så mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider samt vänder på märkningsreglerna som tillverkar att man missar flera av detaljerna i vad som finns i drycken på etiketten och en del är det vad folk förväntar sig att se, ehuru de inte fullt ut förstår vad det hela innebära.

Ett av de mest frapperande exemplen är antagligen Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola består av lika mycket socker som ett analog bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att sedan Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som finns i fruktjuice väljer de att ej nämna något om.

Om man nu tycker att 10 bitar socker låter mycket – vilket det är – så bese vad en Milkshake på MacDonalds innehåller, motsvarande 16 bitar socker utav kolhydrater!

Fler samt flera inser vådan utav att stoppa i sig en massa tillägg socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället innehåller sötningsmedel utav tveksamma hälsoskäl.

Smaksatt bubbelvatten, vinner mer samt mer terräng som avbytare av de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: http://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige bör vi taxera oss i synnerhet lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som är att inhandla i livsmedelshallarna.

Kryddad vatten – ett hälsosammare val samt med kravet på en sundare livsstil traskar det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker.

Konsumenter kollar alltmer sin födoämnen samt dryckesval baserade på näringsinnehåll och den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig förr.

Konsumenter är också mer medvetna om vikten utav vattentillförsel som en andel av en nyttig livsstil.

Att hålla kroppen antagligen hydrerad förbättrar energinivåer, hjälper till att dumpa toxiner från ditt system, och stöder till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i antonym till traditionella kolsyrade drycker, juice, fika etc är kalori utan samt har inga negativa egenskaper, men låt oss vara totalt ärliga, det kan vara lite tråkigt.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar alla fördelarna med fräscht vatten men med tillägg plus för att det smakar bäst, och med så många spännande och spännande smaker som finns tillgängliga idag finns det alltid någon smak som kan tilfresställa även den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett självklart val för den hälsomedvetna konsumenten.


Kolsyra själv och smaksätt.