Slushmix för att göra Slush hemma

Slush, Slush Ice, Ice Slush… kärt barn har många namn. En slush är en briljant uppfriskande och läskande dryck under varma sommardagar – en riktig storfavorit bland barnen på grund av mumsiga smaker, läskande svalka samt alerta färger. När man får syn på slushmaskiner ute i handeln, där de står samt maler den färgglada ismassan runt runt, så är det inte utan att man själv blir sugen. En slush är ett mellanting emellan läskedryck och saftis. En saftis är genomfrusen och ska ätas, medan en slush ska drickas med ett tjockt sugrör, precis som lemonad. En slush har ingen kolsyra, men väl bärkraftig smak av Cola, jordgubbe, banan alternativt blåbär – exempelvis. Man brukar kunna blanda olika smaker för att komponera en personlig slushkombination – då slipper man välja samt får alla färger som smaker man önskar sig i en och samma mugg – perfekt!

Hur gör man egen slush?

För att göra slush hemma kan man gå tillväga på två olika sätt. Den förena metoden är att använda sig av en slushmaskin, dvs. en glassmaskin som även kan göra slush. Dagens glassmaskiner är mer avancerade än de var för några år sedan samt klarar ofta att göra såväl slush som sorbet samt kall yoghurt. Om just din glasmaskin klarar av att göra slush står i informationshäftet som kom med din glassmaskin vid förvärv, och om den saknas så brukar man kunna finna informationen online.

Har man ingen glassmaskin – eller den enklare Slushymaker varianten – hemma samt känner sig sugen på att försöka att göra slush utan att investera i en apparat som man kanske sen inte kommer att använda så kan man göra såhär istället: frys en glasbägare i så många timmar så att den blir djupfryst (över natten brukar vara bra), ta ut den och fyll den med slushmix baserad på slushkoncentrat från Aromhuset samt rör om tills mixen blir som krossad issörja i konsistensen. Svårare än så är det inte!

Aromhusets slushkoncentrat Cola

Aromhuset är mest känt för sina friska bordsvattenaromer, sina mumsiga kaffearomer, alerta vispgräddearomer samt fräscha, riktigt goda läskkoncentrat (jämför med resten!). Nykomlingen, slushkoncentrat med smak av Cola är efterlängtad och ett utmärkt steg i ledet av fantastiska smaksättare. När man undersöker vilken smak som är den mest populära bland slushälskare så är svaret utan tvekan just Cola så på grund av detta fick den bli Aromhusets första slushsmak – men fler kommer! Det är alltid roligt att mixa annorlunda slushsmaker i samma glas – dels får man fler smakupplevelser, men det blir oxå roligare att betrakta! Tack vare slushens konsistens så lägger sig varje ny smak man häller på ovanpå den förutvarande.

Aromhusets slushkoncentrat till hem samt företag

Det som är så bra med Aromhusets produkter är att de funkar lika bra för privatpersoner som för företag. Det är prispressade produkter av god kvalitet, det kostar enormt en aning att testa i alla fall.

För att köpa Aromhusets slushkoncentrat Cola så kan man vända sig till sajten www.allt-fraktfritt.se – där slipper man till och med fraktkostnaden! Fixa egen slush till fredagsmyset samt få en aning extra kärlek från exalterade barn!