Prisad.se – riktiga kap

Säljaren debiteras ingenting ifall ingenting säljs via nätbutiken prisad.se. Prisad.se erbjuder en originell lösning för de som vill sälja sina produkter. Det blir billigare än att själv införskaffa shop som medför månadsavgifter till butiken, betalföretag och liknande. Prisad.se har mängder med besökare vilket innebär att säljarens varor kommer få gigantisk exponering. Även ifall inte säljaren får sina produkter sålda så ger prisad.se gratis branding. För att kunna utnyttja prisad.se så krävs emellertid ett registrerat företag med F-skattesedel. Klicka Här.

Även för köparna ska det vara lönsamt. Tanken med prisad.se är att man ska kunna shoppa billigt online och ha möjlighet att välja produkter i ett brett sortiment. Prisad.se strävar efter att kunna tillhandahålla de allra bästa fyndpriserna i kombination med billig frakt. Därjämte vill företaget kunna erbjuda unika produkter som är svåra att hitta någon annanstans.

Företagen som säljer genom prisad.se är förpliktigade att alltid ha sitt lägsta pris på produkterna. Faktum är att det finns företag samlade i en kategori på prisad.se där produkter kostar 99 öre. Dessa produkter vill företagen att personer testar och därför skänks de mer eller mindre bort. Fastän de räknas som varuprover så kan det då och då handla om varor som egentligen är ganska dyra. Tanken med 99-öresprodukterna är att de ska resultera I inköp nästa gång. I övrigt får kunden inte handla mer än en 99-öresprodukt per beställning.

Exempelvis finns Aromhusets vattenaromer som 99-öresprodukter. Enbart flaskan utan innehåll kostar mer än 99 öre. På grund av kvaliteten är mycket hög så köper kunder som fått provsmaka nästa gång.

Prisad.se har inget eget lager till företagens produkter utan dessa skickas direkt från företagen för lägsta pris. Men köparen betalar hur som helst enbart den låga kostnaden 49 kronor i frakt även om beställning av flera varor skickas från åtskilliga olika företag.