Paf, har varit ett av nätets populäraste spelbolag i över ett decennium

Paf har funnits tillgängligt genom internet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Bortsett från att tillhandahålla sina spelare en lång rad av många roande vadslagningsalternativ, är de också kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Av de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en omfattande andel för att hjälpa och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i. Speltips bolag: Click here.

Paf

PAF startades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet inom vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att ge i form av en effektiv samt underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare många olika sportevent såsom tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs skilda sportevent har man många olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent som fotbollsspel. Bland annat kan man ta del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort samt FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett rejält sortiment av olika vadslagningsgränser för diverse sporter.

För att börja spela hos Paf måste man först genomföra en insättning och det är lätt och kan genomföras via diverse metoder. Bland annat kan man tillämpa sig av diverse betalningsmetoder via internet som Neteller och Moneybookers, men det finns dessutom möjligheten att tillämpa sig av MasterCard och Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av olika erbjudanden som inte allt för sällan gagnar ens spelande när det handlar om vadslagning på diverse aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan delta i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor utdelning som består av en härlig fotbollsweekend i London.

Paf har även haft sådana erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde få del utav och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För mer upplysning om Paf, diverse sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på deras webbplats eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla och framtida kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar diverse europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas via mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella samt hobbyspelare, som får chans att ta del av deras bettingsalternativ.