Ny webbutik där allt är fraktfritt lanceras med produkter som annars är svårfunna

Allt-Fraktfritt.se sortiment är unikt med mycket noga utvalda produkter. En hel del av sortimentet produceras själv på Gert Strand AB, det svenska familjeföretaget som finns bakom Allt-Fraktfritt.se. Produkterna håller alltid mycket hög kvalitet och kan vara svåra att hitta i vanliga butiker. Produkter från andra leverantörer saluförs också om det är bra produkter som är användbara.

På Allt-Fraktfritt.se är allt fraktfritt. Även om beställningen uppgår till flera hundra kilo så utgår ingen fraktavgift. Webshoppen erbjuder bra och enkla betalningssätt som gör det lätt för kunderna att betala. Vikten av just enkelhet och användarvänlighet har varit en av de stora grunderna för butikens utseende och funktion. Jippon med erbjudande som tilltalar kunderna finns att se omgående när kunden kommer till butiken.

I butiken erbjuds svenska kunder fraktfria leveranser av högaktuella produkter som t.ex. Fulstopp, marknadens effektivaste giftfria påväxtdödande ämne mot all påväxt på alla ytor. Fulstopp är mycket enkelt att använda och på köpet drygt för konsumenten att använda. Alla tillbehör som munskydd, masker och handskar finns naturligtvis att beställa på Allt-Fraktfritt.se.

Produkter för bryggning intar en speciell kategori i butiken där företaget erbjuder produkter som också säljs på den svenska sajten för hembryggare – hembryggning.se. Detsamma gäller produkter från företaget DogSecurity med hundprodukter som bl.a. Dressyrlänken hundhalsband, hundkoppel, liggunderlag, valphagar och foder.

Allt-Fraktfritt.se butiken erbjuder aromer och smaker av fabrikat Aromhuset. Med aromerna kan man få smak till sitt hemkolsyrade vatten, vanligt kaffe och vispgrädde. Det bästa med produkterna är att de innehåller inget eller mycket lite socker. Även om det finns betydligt mindre socker bibehålles smak och sötma och produkterna smakar som det ska smaka.

Som första butik i landet finns också utvalda unika produkter för hälsa och kost. Världens bästa kanel – äkta Saigonkanel (latinska namnet Cinnamomum loureiroi) från Vietnam finns i olika förpackningsstorlekar I webbutiken. Kanelen är så sällsynt och ny att inga andra svenska firmor HAR den och den finns att beställa helt fraktfritt i butiken. Sötningsmedel som ger sötma utan bismaker, kalorier eller påverkan på insulinnivå tillhandahålls också i den nyöppnade butiken. Sucralose som är det enda sötningsmedlet som tillverkas från socker ger hela 75% av sötman men inga kalorier. Detta uppskattas av diabetiker och lågkolhydratkost som LCHF, Atkins och andra GI kostmetoder.

Allt-fraktfritt gäller i Sverige. För att möta intresset från utländska kunder i bl.a. USA, Island, Frankrike m.m. finns webshoppen Allfreightfree.com där man erbjuder ungefär samma varor som den svenska fraktfria butiken. Allt-Fraktfritt.se tillhandahåller ett intressant och brett varusortiment som håller hög kvalitet och tillfredsställer kundernas behov av både snabbhet i att beställa, bra varor till rätt pris och snabba leveranser.

Alla fraktfria produkter och jippo finns i nya www.allt-fraktfritt.se och levererar direkt till kunder i hela Sverige.