När du ska använda dig av avvänjningsmetoder för att blir rökfri använd elcigg

Tobakscigaretter kan vara mariga att vänja sig av med. Man kan vara fast efter första blosset och då kan det ta ett bra tag innan man blir rökfri. Med en elcigg går rökavvänjningen lättare.

e

Du kan använda elcigg för att bli rökfri på ett trevligare vis

En bra början när man ska sluta röka är att lära sig hur kroppens beroendemekanismer fungerar, det hjälper dig att sluta helt. Att ha ett brett spektra av tillvägagångssätt är alltid bäst. elcigg se
Svenska elcigg levereras inte med nikotin för att klara avvärjningen kan man därför kombinera med nikotintuggummi.

Bara det att lyckas med att vara rökfri dag för dag utan att uppleva att något fattas rent fysiskt kan göra den stora skillnaden. Med ecigaretter så behåller man ju rökpauser och den handrörelse som man har blivit så van vid. Det kan vara det som gör att du lyckas.

Hjälpmedel gör skillnad

Men det finns också mer än bara elcigg du kan använda. Om man känner att man behöver kan man använda sig av smarta appar som finns att ladda ned till de flesta plattformar. Med en app så får man lite mer organisation över det hela. Rökfria appar är bra att ha och är oftast gratis.

I forum på internet kan du få stöd från andra rökare. Utvecklingen går framåt och idag finns många praktiska hjälpmedel. Alla är olika och ibland kan det vara bra att ta hjälp av andra. Informationen är gratis online!

Man måste vilja sluta röka för att lyckas med detta

En sak som man aldrig får glömma är att man måste vilja sluta för att lyckas med detta! El-cigaretter i sig har ingen effekt, du måste vilja sluta också. Nikotinet spelar ingen roll här. Bara du vet vad du vill och du måste fatta beslutet.

Den som feströker har ingen chans att bli rökfri. Man kan aldrig hålla i en tobakscigarett igen. Det här betyder inte att man inte ska försöka om man känner sig svag. För att bli rökfri tvingas man sannerligen ha bestämt sig att lägg av.