Kryddad vatten, lite näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på smaksatt kolsyrat mineralvatten har varit rätt så briljant, den ökade efterfrågan beror utan tvekan partiell på grund av satsningen på en “friskare livsstil” och den betvivla som många har för kranvatten.

Kryddad vatten – de näringsmässiga information med efterfrågan på den sundare livsstil som går hand i labb med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter och dricker, de “näringsmässiga fakta” som finns på etiketterna av födoämnen och drycker granskas som aldrig förr.

Men som man kan föreställa dej, utan att tvinga i dej något av annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, finns det rätt så mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider och vänder på märkningsreglerna som tillverkar att du missar många av detaljerna i vad som är i drycken på etiketten och lite är det vad folk förväntar sej att se, ehuru de ej fullsatt ut begriper vad det hela innebära.

Ett av de mest frapperande exemplen är antagligen Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola består av lika mycket socker som ett analog bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter att Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som finns i fruktjuice väljer de att ej nämna något om.

Om man idag anser att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så bese vad en Milkshake på MacDonalds har, motsvarande 16 bitar socker utav kolhydrater!

Fler samt fler inser vådan utav att stoppa i sig en massa extra socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället innehåller sötningsmedel av tveksamma hälsoskäl.

Kryddad kolsyrat mineralvatten, vinner mer och mer mark som ersättare utav de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: http://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige skall vi taxera oss speciellt lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som är att handla i livsmedelshallarna.

Kryddad vatten – ett hälsosammare val samt med kravet på en sundare livsstil traskar det ökade intresset för vad vi i själva verket äter och dricker.

Konsumenter tittar alltmer sin födoämnen och dryckesval baserade på näringsinnehåll och den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig förr.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten utav vattentillförsel som en andel av en hälsosam livsstil.

Att hålla kroppsfunktionerna antagligen hydrerad förbättrar energinivåer, hjälper till att spola toxiner från ditt system, samt hjälper till att hålla huden så den tittar på mer ungdomlig ut.

Vatten, i motsats till traditionella kolsyrade drycker, juice, fika etc är kalori obunden och har inga negativa egenskaper, men låt oss vara totalt ärliga, det kan vara lite tråkigt.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar alla fördelarna med fräscht vatten men med mer plus för att det smakar bäst, och med så flera spännande och dramatisk smaker som finns tillgängliga nu finns det alltid någon smak som kan tilfresställa även den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett självklart val för den hälsomedvetna konsumenten.


Bordsvatteninfo.